Motorcykelbyxor Icon Mesh AF CE

Motorcykelbyxor Icon Mesh AF CE

Börjar på: 1 923,82 kr

1 882,80 kr

Motorcykelbyxan Icon Mesh AF CE, för optimalt skydd och oslagbar stil på vägen.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 923,82 kr

1 882,80 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Motorcykelbyxor Icon Mesh AF CE

Motorcykelbyxorna Icon Mesh AF CE är utan tvekan ett måste för alla hängivna motorcyklister. Dessa byxor är designade av det kända märket Icon och är den perfekta blandningen av stil och säkerhet för motorcykelkörning.

Byxorna ingår i märkets sportiga sortiment och är särskilt utformade för motorcyklister som vill ha prestanda och komfort. Med sin smala passform och högkvalitativa material erbjuder de total rörelsefrihet samtidigt som de ger optimalt skydd.

Tack vare sin mesh-design ger byxorna optimal ventilation för en behagligt sval känsla under långa cykelturer. Dessutom garanterar CE-certifieringen ett effektivt skydd mot stötar och nötning i händelse av fall.

Med flera fickor med dragkedja erbjuder byxorna perfekt förvaringsutrymme för att hålla dina personliga tillhörigheter säkra när du är på resande fot. Och för perfekt passform har de justerbara remmar vid höfter och knän.

Oavsett om du är en circuit rider eller en urban biker, kommer dessa motorcykelbyxor från Icon Mesh AF CE att vara din idealiska allierade för alla dina utflykter. Så vänta inte längre och unna dig dessa kvalitetsbyxor för en oöverträffad körupplevelse.

Mer information

Varumärke Icon
Tillverkarens SKU 2821131
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Mesh AF

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)