Motorolja för motorcyklar ipone self [Storlek 1 L]

Motorolja för motorcyklar ipone self [Storlek 1 L]

243,63 kr

140,05 kr

-43%

Endast 5 kvar

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Motorolja för motorcyklar ipone self

2 STROKE GARDENING MOTOR OIL: SELF OIL är en halvsyntetisk kvalitetsmotorolja för alla typer av maskiner med 2-taktsmotor. Den passar perfekt för trädgårdsutrustning och är lämplig för gräsklippare, motorsågar, häcksaxar, röjsågar och autres 2-takts motorredskap. SELF OIL är trädgårdsmästarens vän.
MOTORSKYDD: SELF OIL har formulerats för att garantera optimal smörjning, skydd och lång livslängd för motorn i alla 2-taktsmaskiner.
STANDARDER: SELF OIL uppfyller API TC-standarderna för att garantera effektivt skydd för din motor, samt JASO FC-standarder för att minska rökutsläppen.
VALFRI JORDGUBBSDÖFT: lämnar en härlig jordgubbsdoft i din trädgård som nyckelpigorna säkert kommer att älska.
ANVÄNDNING: Det är inte lämpligt att använda en 4-taktsolja i en 2-taktsmotor eftersom de inte fungerar på samma sätt. En 2-taktsolja måste vara lättblandad medessence, tåla extrema temperaturer och brinna utan att lämna avlagringar. Den smörjer, genom blandningens passage, endast kolven, vevstaken och vevaxeln. I en tvåtaktsmotor smörjs växellådan och kopplingen av en annan olja än den som används i motorn. För att din motor ska hålla länge och fungera smidigt rekommenderar vi att du använder rätt olja.

Mer information

Varumärke Ipone
Tillverkarens SKU 2800350
Färg röd
Färg Röd
Storlek 1 L - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen