Motorolja för motorcyklar ipone samourai racing fraise [Storlek 1 L]

Motorolja för motorcyklar ipone samourai racing fraise [Storlek 1 L]

353,81 kr

283,05 kr

-20%
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Motorolja för motorcyklar ipone samourai racing fraise

2-TAKTS MOTOROLJA: SAMOURAÏ RACING är motoroljan för alla 2-takts motorcykelentusiaster. Den 100 % syntetiska formuleringen med estrar har utvecklats för tävlingsbruk och ger bästa prestanda och optimal motorsmörjning.
REFERENSEN FÖR 2-TAKTER: SAMOURAI RACING är referensen för 2-taktsmotorolja. Dess rykte är väletablerat - alla känner till den och vill ha den! Den har alla de egenskaper som förväntas av en 2-taktsolja: bättre motorprestanda, motståndskraft mot tung belastning, motorskydd vid mycket höga motorvarvtal och minskade rökutsläpp.
ANSVARSFULLHET: Den är compatible blandning, separat smörjning och med de senaste 2-taktsinsprutningssystemen av TPI-typ.
HÖGPRESTANDA: Samouraï Racing har utvecklats för tävlingsbruk och ökar motorns prestanda.
TANKMÄTARE ULTRA-PRATISK: Den graderade doseringsanordningen i burken är enkel att använda och ger optimal doseringsnoggrannhet och är perfekt för att göra egna blandningar: ett tryck på burken och doseringsanordningen fylls upp. Blandning kommer snart inte längre att vara en syssla!
TESTAD OCH GODKÄND AV TOM PAGÈS: Dess formulering ger topprestanda och optimal motorsmörjning. Tom Pagès, flerfaldig guldmedaljör i X-Games och flerfaldig vinnare av Red Bull X-Fighters, har valt Samourai för att följa med honom på den högsta tävlingsnivån.
STRAWBERRY SMELL som tillval: den lämnar en fin jordgubbsdoft efter sig för alla som följer dig.
STANDARDER: SAMOURAI uppfyller API TC-standarderna, vilket garanterar ett effektivt skydd för din motor.
ANVÄNDNING: Det är inte tillrådligt att hälla 4-taktsolja i en 2-taktsmotor eftersom den inte fungerar på samma sätt. En 2-taktsolja måste vara lättblandad medessence, tåla extrema temperaturer och brinna utan att lämna avlagringar. Den smörjer, genom blandningens passage, endast kolven, vevstaken och vevaxeln. I en tvåtaktsmotor smörjs växellådan och kopplingen av en annan olja än den som används i motorn. För att din motor ska hålla länge och fungera smidigt rekommenderar vi att du använder rätt olja.
IPONE , 100% MOTORCYCLE : Sedan 1985 har IPONE erbjudit smörjmedel, underhålls- och vårdprodukter för tvåhjulingar med prestanda i toppklass för att tillfredsställa de mest krävande motorcykelentusiasterna på vägen eller i terrängen.

Mer information

Varumärke Ipone
Tillverkarens SKU 2800090
Färg röd
Färg Röd
Storlek 1 L - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen