Motorhuv Thor Hallman Sailor

Motorhuv Thor Hallman Sailor
263,71 kr
Mössan Thor Hallman Sailor är ett måste för alla cyklister som älskar varumärket Thor. Håll dig varm och snygg på cykeln.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 2 eller 4 dagar

Beskrivning

Motorhuv Thor Hallman Sailor

Thor Hallman Sailor beanie är ett måste för alla motorcykelentusiaster som vill ha en unik look och optimalt skydd. Mössan är designad av det kända varumärket Thor och kombinerar stil och funktionalitet för att ge dig en oöverträffad körupplevelse.

Den är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och slitstark, vilket garanterar dig ett långvarigt skydd. Den snygga, moderna designen gör den till ett måste för alla utseendemedvetna cyklister.

Kepsen Thor Hallman Sailor är speciellt framtagen för motorcykelentusiaster och ger extra skydd när du är ute och kör på två hjul. Det mjuka innerfodret och tyget som andas håller dig varm och torr, även under de mest extrema förhållanden.

Mössan har en klassisk marin stil och är broderad med logotypen Thor på framsidan, vilket ger en sportig och modern touch. Den perfekta passformen och bekväma skärningen gör den till en mångsidig accessoar, perfekt för alla tillfällen.

Oavsett om du är en hängiven biker eller bara letar efter en trendig accessoar, kommer Thor Hallman Sailor -kepsen inte att göra dig besviken. Dess exceptionella kvalitet och unika design gör den till en förstklassig produkt, perfekt för alla motorcykelentusiaster.

Vänta inte längre med att lägga till den här kepsen till din samling av motorcykelkläder. Oavsett om du kör på vägen eller på banan kommer Thor Hallman Sailor -kepsen att vara din bästa allierade för säker och elegant körning. Så gå vidare och unna dig denna mössa från det berömda varumärket Thor.

Mer information

Varumärke Thor
Tillverkarens SKU 2501-3682
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Hallman