Randiga huvtröjor Gruppo Pritelli 20

Randiga huvtröjor Gruppo Pritelli 20

Börjar på: 1 469,13 kr

1 363,34 kr

-7%
Upptäck den ojämförliga komforten och stilen i den randiga huvtröjan Gruppo Pritelli 20, perfekt för motorcykelentusiaster!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 469,13 kr

1 363,34 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Randiga huvtröjor Gruppo Pritelli 20

Den randiga huvtröjan Gruppo Pritelli 20 är ett måste för motorcykelfans som gillar tous. Denna sweatshirt är designad av det berömda italienska märket Gruppo Pritelli och är både snygg och funktionell.

Sweatshirten är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och slitstark. Gruppo Pritelli :s ikoniska ränder ger plagget en touch av dynamik och stil. Dessutom skyddar den justerbara huvan dig från vind och regn när du är ute och rider.

Oavsett om du är en hängiven biker eller bara letar efter något bekvämt och trendigt är den här sweatshirten något för dig. Den snygga designen och de omsorgsfulla detaljerna gör den till ett mångsidigt val, perfekt för sportaktiviteter eller avslappnade utflykter.

Bär den på motorcykelturen för extra skydd mot väder och vind, eller matcha den med jeans för en avslappnad look vardagslook. Med den randiga huvtröjan Gruppo Pritelli 20 är du alltid redo att visa upp din passion för motorcykling med stil.

Vänta inte längre med att lägga till denna måste-ha sweatshirt i din garderob. Unna dig komfort, kvalitet och stil Gruppo Pritelli med denna randiga huvtröja 20. Ett måste för tous motorcykelentusiaster!

Mer information

Varumärke Gruppo Pritelli
Tillverkarens SKU 2323901-54
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen