Paraply Gruppo Pritelli FQ20

Paraply Gruppo Pritelli FQ20
428,50 kr
Skydda dig mot väder och vind med stil med paraplyet Gruppo Pritelli FQ20, det perfekta valet för motorcykelentusiaster.

Slut i lager

Beskrivning

Paraply Gruppo Pritelli FQ20

Paraplyet Gruppo Pritelli FQ20 är ett oumbärligt tillbehör för motorcykelentusiaster tous. Paraplyet tillverkas av det kända italienska varumärket Gruppo Pritelli och kombinerar stil och funktionalitet för att ge ett effektivt skydd mot regn.

Med sin eleganta, moderna design är detta paraply ett verkligt måste för tous motorcykelentusiaster. Det vattentäta tyget av hög kvalitet ger optimalt skydd mot väder och vind, oavsett om du är ute och kör eller tävlar.

Tack vare den kompakta, hopfällbara storleken kan du enkelt ta med dig det på dina motorcykelresor. Låt inte regnet förstöra dina utflykter: med paraplyet Gruppo Pritelli FQ20 är du alltid redo att möta de tuffaste väderförhållandena.

Men det här paraplyet handlar inte bara om skydd. Det bär stolt varumärkeslogotypen Gruppo Pritelli, en symbol för kvalitet och excellens. Så det är en riktig modeaccessoar som kompletterar din bikeroutfit.

Oavsett om du är en motorcykelentusiast eller en äkta aficionado, kommer Gruppo Pritelli FQ20 -paraplyet att vara ett viktigt tillskott till din tillbehörssamling. Unna dig detta kvalitetsparaply nu för en trendig look och oöverträffat skydd när du är ute och kör på din motorcykel.

Mer information

Varumärke Gruppo Pritelli
Tillverkarens SKU 2253807
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen