Snapback-keps Gruppo Pritelli 20

Snapback-keps Gruppo Pritelli 20

428,50 kr

394,46 kr

-8%
Visa din passion för motorcykling i stil med Gruppo Pritelli 20 snapback-keps. Känt italienskt varumärke.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 2 eller 4 dagar

Beskrivning

Snapback-keps Gruppo Pritelli 20

Gruppo Pritelli 20 snapback-keps är en oumbärlig accessoar för tous motorcykelentusiaster. Med sin snygga design och oöverträffade komfort är denna keps ett måste för fans av varumärket Gruppo Pritelli.

Kepsen är tillverkad av högkvalitativa material och är både lätt och slitstark, perfekt för långa dagar på vägen. Den klassiska snapback-stilen passar perfekt för alla huvudstorlekar och ger optimal komfort hela dagen.

Den ikoniska Gruppo Pritelli -logotypen är broderad på kepsens framsida och visar stolt din passion för varumärket och motorcykelvärlden. Du kommer garanterat att vara den snyggaste personen på vägen eller på sportevenemang.

Oavsett om du är en erfaren motorcyklist eller en passionerad nybörjare, är Gruppo Pritelli 20 snapback-keps ett viktigt tillbehör för att ge din outfit en touch av stil. Elle kan bäras både på och utanför vägen, så att du kan visa din kärlek till motorcykelåkning var du än är.

Så gå med i gemenskapen av Gruppo Pritelli -fans och visa ditt stöd för detta ikoniska märke med Gruppo Pritelli 20 snapback-keps. Missa inte detta tillfälle att äga en bit av motorcykelhistorien och beställ din favoritkeps från Gruppo Pritelli nu.

Mer information

Varumärke Gruppo Pritelli
Tillverkarens SKU 2243803
Färg blå
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen