Elastiskt linne för kvinnor Gruppo Pritelli 20 Fabio Quartararo [Storlek XS]

Elastiskt linne för kvinnor Gruppo Pritelli 20 Fabio Quartararo [Storlek XS]
306,07 kr
Det elastiska linnet Gruppo Pritelli, som bärs av Fabio Quartararo, förstärker kvinnligheten och prestandan på cykeln.

Slut i lager

Beskrivning

Elastiskt linne för kvinnor Gruppo Pritelli 20 Fabio Quartararo

Elastiskt linne för damer Gruppo Pritelli 20 Fabio Quartararo är ett oumbärligt sportplagg för kvinnor som älskar motorcykelkörning. Det är designat av det kända märket Gruppo Pritelli och kombinerar stil och prestanda för att uppfylla förväntningarna hos de mest krävande kvinnliga motorcyklisterna.

Detta linne är tillverkat av högkvalitativa material léger, andas och är stretchigt, vilket ger optimal komfort under dina körsessioner. Den smala passformen met framhäver den feminina silhuetten samtidigt som den ger stor rörelsefrihet.

Det elastiska linnen för damer Gruppo Pritelli 20 Fabio Quartararo är inte bara ett klädesplagg, det förkroppsligar också varumärketsesprit engagemang för tävling och prestanda. Med sin snygga, dynamiska design hjälper det dig att sticka ut på banan och känna dig helt säker.

Oavsett om du är en erfaren förare eller nybörjare är det här linnet lämpligt för alla typer av körning. Oavsett om det är en tur i stan eller en tävling på banan kommer det att följa dig med stil och komfort under alla dina äventyr.

Förutom att se bra ut är det elastiska linnen för damer Gruppo Pritelli 20 Fabio Quartararo också mycket praktiskt. Det är lätt att ta hand om, torkar snabbt och blir inte skrynkligt, vilket gör det till en perfekt allierad för dina motorcykelresor.

Gå med i team Gruppo Pritelli och visa din passion för motorcykling med detta elastiska linne för kvinnor Gruppo Pritelli 20 Fabio Quartararo. Det finns i olika storlekar och med kvalitetsfinish är det det perfekta valet för alla kvinnor som vill kombinera stil och prestanda på banan. Upplev komfort och elegans med Gruppo Pritelli och det elastiska linnet för damer 20 Fabio Quartararo.

Mer information

Varumärke Gruppo Pritelli
Tillverkarens SKU 2033813-XS
Färg svart
Färg Svart
Storlek XS - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen