Skinnjacka för motorcykel Helstons Primo

Skinnjacka för motorcykel Helstons Primo

Börjar på: 6 109,11 kr

4 744,18 kr

-22%
Franska storlekar som standard

Börjar på: 6 109,11 kr

4 744,18 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Skinnjacka för motorcykel Helstons Primo

Helstons Primo svart rag läderjacka erbjuder en tidlös look look som kompletterar alla typer av motoriserade tvåhjulingar. Herrmodellen är extremt sober met och har stora bitar av högkvalitativ fullnarvad kohud. Dessa noggrant utvalda hudar är mellan 0,9 och 1,1 mm tjocka. Endast logotypen Helstons är präglad på bröstet. Det finns inga utsmyckningar som tar fokus från de rena linjerna i Helstons Primo black rag leather jacket.

Fyra fickor med dragkedja är diskret integrerade på bröstet, medan sidoklämmorna ökar komforten utan att förringa look jackan. Ärmsluten är som vanligt försedda med dragkedjor och tryckknappar för praktisk användning.

Inuti den svarta Helstons Primo skinnjackan finns en ärmlös htermo-alu-väst, i det här fallet i rött. Fodret i bomull är fäst på kroppen i samma färg. Ett vattentätt membran som andas gör Helstons Primo cuir rag noir jackan vattentät i händelse av regn.

Alla armbågs-, axel- och ryggskydd ingår. Naturligtvis är Helstons Primo läder rag svart jacka CE-godkänd enligt de senaste standarderna. Det är ett säkert, tidlöst värde för alla motorcyklister.

Mer information

Varumärke Helstons
Tillverkarens SKU 2023002 NO
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Läder