Tankskydd för motorcykel Shinyo (x2) [Storlek 190x110x6 mm]

Tankskydd för motorcykel Shinyo (x2) [Storlek 190x110x6 mm]
246,32 kr
Optimera din körupplevelse med det högkvalitativa tankskyddet Shinyo (x2) för motorcykel, designat av expertmärket inom motorcykelutrustning.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 3 eller 5 dagar

Beskrivning

Tankskydd för motorcykel Shinyo (x2)

Tankskyddet för motorcykel Shinyo (x2) är ett oumbärligt tillbehör för alla motorcykelentusiaster. Det tillverkas av Shinyo, en specialist på motorcykelutrustning, och erbjuder optimalt skydd för din tank. Oavsett om du är en amatör eller en erfaren förare kommer detta tankskydd att vara till stor hjälp när du kör på vägen eller i terrängen.

Tankskyddet är särskilt utformat för motorcyklar och passar alla märken och modeller. Med sitt högkvalitativa material står det emot tidens slitage och de mest extrema väderförhållanden. Den eleganta, moderna designen ger också din motorcykel en estetisk touch.

Tack vare sin halkfria struktur ger Shinyo tankskydd för motorcykel dig bättre grepp och kontroll över din motorcykel. Du behöver inte längre glida på tanken i snäva kurvor eller på våta vägar. Så att du kan köra helt säkert och tryggt.

Oavsett om du är en motorcykelförare på racerbanan eller en hängiven förare ute i naturen, kommer detta tankskydd att vara mycket praktiskt. Förutom att skydda din tank från repor och stötar, sparar det dig också kostnaden för dyra reparationer.

Och det är inte allt! Tankskyddet Shinyo är enkelt att montera och kräver inga specialverktyg. Du kan montera det själv på bara några minuter. Dessutom är det avtagbart och lämnar inga märken på din tank om du bestämmer dig för att ta bort det.

Med detta paket med två tankskydd kan du ge bort ett till din åkpartner eller ha ett extra om du skulle behöva det. Utnyttja detta exceptionella erbjudande för att utrusta din motorcykel med ett praktiskt kvalitetstillbehör.

Ta inga onödiga risker på dina motorcykelresor, välj Shinyo tankskydd för motorcykel för optimalt skydd och unik stil. Beställ nu och upptäck fördelarna med detta oumbärliga tillbehör för alla motorcykelentusiaster!

Mer information

Varumärke Shinyo
Tillverkarens SKU 1107852
Färg svart
Färg Svart
Storlek 190x110x6 mm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 2