Reservglas för bakljus Shinyo

Reservglas för bakljus Shinyo
135,16 kr
Upptäck den höga kvaliteten på Shinyo ersättningsglas för bakljus, speciellt utformat för din motorcykel. Lita på det välkända varumärket Shinyo.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 3 eller 5 dagar

Beskrivning

Reservglas för bakljus Shinyo

Shinyo är en högkvalitativ produkt som utformats speciellt för motorcyklar. Tillverkat av det välkända varumärket Shinyo är detta bakljusglas ett perfekt val för att ersätta din motorcykels skadade eller utslitna bakljusglas.

Detta ersättningsglas är utformat för att passa de flesta motorcykelmodeller och är en pålitlig och hållbar produkt. Den eleganta designen och blanka ytan gör det till ett attraktivt tillbehör som ger din motorcykel en touch av stil.

Shinyo bakljusglas är tillverkat av högkvalitativa material för att säkerställa maximal styrka och hållbarhet. Det har också UV-skydd för att förhindra blekning och solskador.

Förutom sin exceptionella kvalitet är detta ersättningsglas också mycket enkelt att installera. Följ bara instruktionerna för att enkelt montera det på din cykel.

Oavsett om du är en hängiven motorcyklist eller en tillfällig förare är Shinyo bakljusglas ett viktigt tillbehör till din cykel. Låt inte en trasig baklykta förstöra din körupplevelse och välj denna pålitliga, högkvalitativa produkt.

Vänta inte längre och beställ ditt ersättningsbakljusglas nu Shinyo för att njuta av en motorcykel som är både säker och snygg. Unna dig det allra bästa inom teknik Shinyo för en säker och vacker körning.

Mer information

Varumärke Shinyo
Tillverkarens SKU 1107677
Färg röd
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard