Ellipsoid-strålkastare med helljus Shinyo H3 [Storlek 12V / 55W]

Ellipsoid-strålkastare med helljus Shinyo H3 [Storlek 12V / 55W]
493,26 kr
Optimera din körning med den ellipsformade strålkastaren Shinyo H3 - ett måste för motorcykelentusiaster från det välkända märket Shinyo.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 3 eller 5 dagar

Beskrivning

Ellipsoid-strålkastare med helljus Shinyo H3

Den ellipsoida helljusstrålkastaren Shinyo H3 är ett måste för alla motorcykelentusiaster. Strålkastaren har designats av det välkända varumärket Shinyo och erbjuder enastående prestanda och tillförlitlighet för en oöverträffad körupplevelse.

Tack vare den unika ellipsoidformen ger pannlampan ett mer fokuserat och exakt ljus, perfekt för slingriga vägar eller svåra körförhållanden. Med en glödlampa ( H3 ) får du maximal ljusintensitet för optimal synlighet på vägen.

Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren cyklist är den här pannlampan ett perfekt val för att uppgradera din cykel. Den slitstarka, slagtåliga designen garanterar lång livslängd och tillförlitlig användning under dina motorcykeläventyr.

Strålkastarens eleganta, moderna design gör den dessutom till ett estetiskt tilltalande tillskott till din cykel, vilket ger din åktur en touch av stil. Oavsett om du kör dag eller natt, på väg eller i terräng, är Shinyo H3 ellipsoid helljusstrålkastare ett måste för säker och trygg körning.

Låt inte dålig belysning hindra dig från att njuta av din motorcykel till fullo. Välj den ellipsoida helljusstrålkastaren från Shinyo H3 och upptäck en ny dimension av körning.

Mer information

Varumärke Shinyo
Tillverkarens SKU 1107627
Färg svart
Färg Svart
Storlek 12V / 55W - Franska storlekar som standard