Monteringssats Yasuni Pot R3 Carrera

Monteringssats Yasuni Pot R3 Carrera

999,00 kr

981,99 kr

Optimera din motorcykels prestanda med den högkvalitativa monteringssatsen från Yasuni Pot R3 Carrera.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 3 eller 5 dagar

Beskrivning

Monteringssats Yasuni Pot R3 Carrera

Yasuni Pot R3 Carrera monteringssats är en högkvalitativ produkt som är speciellt utformad för motorcykelentusiaster. Tillverkad av det kända varumärket Yasuni är denna sats det perfekta valet för dem som letar efter överlägsen prestanda och ett elegant utseende för sin motorcykel.

Denna monteringssats är utformad för sportfordon och är idealisk för racercyklar och landsvägscyklar i toppklass. R3 Carrera ljuddämpare är konstruerad för att förbättra din motorcykels prestanda genom att öka motoreffekten och minska fordonets totalvikt.

Denna sats förbättrar inte bara motorcykelns prestanda, den ger också ett djupt, aggressivt ljud som tilltalar motorcykelentusiaster. Med sin eleganta design och högkvalitativa finish kommer R3 Carrera avgassystem att ge din motorcykel en touch av stil.

Avgasröret är enkelt att installera tack vare den kompletta monteringssatsen och har värmebeständiga material för maximal hållbarhet. Du kommer att kunna njuta av dess exceptionella prestanda under många år framöver.

Monteringssatsen Yasuni Pot R3 Carrera är ett klokt val för motorcykelentusiaster som vill ha optimal prestanda och unik styling för sin motorcykel. Låt inte din motorcykel bli som alla andra autres, utan välj spetskompetens med Yasuni Pot R3 Carrera monteringssats.

Mer information

Varumärke Yasuni
Tillverkarens SKU 1106033
Färg svart/silver/guld
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard