Monteringssats Yasuni Pot Carrera 30

Monteringssats Yasuni Pot Carrera 30

1 263,45 kr

1 171,75 kr

-7%
Ge din cykel ett lyft med monteringssatsen från Yasuni Pot Carrera 30, för bästa prestanda.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 2 eller 4 dagar

Beskrivning

Monteringssats Yasuni Pot Carrera 30

Monteringssatsen Yasuni Pot Carrera 30 är ett måste för alla motorcykelentusiaster som vill ha optimal prestanda. Detta kit har utvecklats av det kända varumärket Yasuni och är speciellt utformat för motorcyklar och ger en betydande förbättring av prestandan.

Yasuni Pot Carrera 30 är det perfekta valet för motorcyklister som letar efter ett kraftfullt men ändå lätt avgassystem. Detta kit är tillverkat av högkvalitativa material och är utformat för att klara de mest extrema förhållanden och erbjuder exceptionell hållbarhet.

Denna monteringssats är speciellt utformad för att förbättra kraften och hastigheten hos din motorcykel. Tack vare sin innovativa design ger den bättre luftcirkulation och avgasavledning, vilket innebär ökad kraft och prestanda för din motorcykel.

Förutom sin exceptionella prestanda erbjuder Yasuni Pot Carrera 30 också ett unikt, kraftfullt ljud som kommer att glädja motorcykelentusiaster. Med detta avgassystem kan du njuta av en oförglömlig körupplevelse och imponera på dina vänner med vrålet från din motorcykel.

Monteringssatsen är enkel att installera och passar compatible de flesta motorcyklar och kräver inga större modifieringar. Med Yasuni Pot Carrera 30 kan du blåsa nytt liv i din cykel och njuta av en mer dynamisk och spännande körning.

Kort sagt, om du letar efter en monteringssats för att förbättra din cykels prestanda är Yasuni Pot Carrera 30 det perfekta valet. Med sin innovativa design, exceptionella hållbarhet och förbättrade prestanda garanterar detta kit en oöverträffad körupplevelse. Vänta inte längre och beställ din Yasuni Pot Carrera 30 monteringssats nu för hisnande prestanda!

Mer information

Varumärke Yasuni
Tillverkarens SKU 1106032
Färg svart/silver/guld
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard