Ljuddämpare i rostfritt stål Mivv Mk3

Ljuddämpare i rostfritt stål Mivv Mk3

4 069,48 kr

3 436,16 kr

-16%
Förbättra prestandan på din motorcykel med ljuddämparen i rostfritt stål Mivv Mk3, kvalitetsvalet för motorcykelentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 3 eller 5 dagar

Beskrivning

Ljuddämpare i rostfritt stål Mivv Mk3

Ljuddämparen i rostfritt stål Mivv Mk3 är det perfekta valet för alla motorcykelentusiaster som söker enastående prestanda och kvalitet. Med sitt välkända varumärke Mivv har denna ljuddämpare utformats speciellt för att uppfylla kraven från de mest krävande motorcyklisterna.

Ljuddämparen är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och har en anmärkningsvärd hållbarhet och styrka. Den har också en elegant, modern design som ger din motorcykel en touch av elegans.

Ljuddämparen har testats och godkänts för användning på racerbanor, vilket gör den till det perfekta valet för sportcykelentusiaster. Den ger en betydande förbättring av din motorcykels prestanda, med en ökning av effekt och vridmoment. Den möjliggör också effektivare avgasrening, vilket kan förbättra bränsleförbrukningen och minska utsläppen.

Förutom sin exceptionella prestanda har ljuddämparen i rostfritt stål Mivv Mk3 också ett djupt, mullrande ljud som kommer att glädja alla motorcykelentusiaster. Den är utformad för att ge en mer spännande och dynamisk körupplevelse, utan att kompromissa med körkomforten.

Ljuddämparen är enkel att installera och passar perfekt på de flesta motorcyklar. Den levereras också med alla nödvändiga tillbehör för enkel installation rapide.

Kort sagt, Mivv Mk3 ljuddämpare i rostfritt stål är ett måste för alla motorcykelentusiaster som letar efter en produkt av högsta kvalitet för att förbättra prestanda och ljud på sin motorcykel. Med sin eleganta design, hållbarhet och exceptionella prestanda kommer den garanterat att ge en oförglömlig körupplevelse varje gång. Så vänta inte längre och lägg till den här ljuddämparen till din cykel idag!

Mer information

Varumärke Mivv
Tillverkarens SKU 1101547
Färg silver
Färg Silver
Storlek TU - Franska storlekar som standard