Ljuddämpare i kolfiber Mivv Mk3

Ljuddämpare i kolfiber Mivv Mk3

3 907,88 kr

3 301,49 kr

-16%
Optimera din motorcykels prestanda med kolfiberljuddämparen Mivv Mk3, designad av det välkända varumärket Mivv. Njut av den ultimata vägupplevelsen.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 3 eller 5 dagar

Beskrivning

Ljuddämpare i kolfiber Mivv Mk3

Kolfiberljuddämparen Mivv Mk3 är det ultimata valet för motorcykelentusiaster som letar efter både kraft och stil. Varumärket Mivv är känt för sina högkvalitativa produkter, och den här ljuddämparen är inget undantag.

Ljuddämparen i kolfiber Mivv Mk3 har utformats speciellt för sportmotorcyklar och erbjuder exceptionell prestanda tack vare sin kolfiberkonstruktion. Detta lätta och hållbara material ger bättre luftflöde och minskar motorcykelns vikt avsevärt, vilket ger en mjukare och mer responsiv körning rapide.

Ljuddämparen förbättrar inte bara din motorcykels prestanda, den ger också en unik stil tack vare sin eleganta, moderna design. Kolfiber är inte bara funktionellt utan också estetiskt tilltalande, vilket ger din motorcykel en sportig och sofistikerad look look.

Förutom sin prestanda och estetik är Mivv Mk3 kolfiberljuddämpare också känd för sin hållbarhet. Den är tillverkad av högkvalitativa material och klarar de mest extrema förhållanden, vilket garanterar en lång livslängd för din motorcykel.

Oavsett om du är en ivrig tävlingsförare eller bara letar efter en kvalitetsljuddämpare till din motorcykel är Mivv Mk3 kolfiberljuddämpare det perfekta valet. Med den perfekta kombinationen av kraft, stil och hållbarhet är den det perfekta tillskottet till alla sportcyklar.

Låt inte din cykel begränsas av en vanlig ljuddämpare, välj Mivv Mk3 kolfiberljuddämpare för den ultimata körupplevelsen. Beställ nu och se själv varför Mivv är förstahandsvalet för motorcyklister över hela världen.

Mer information

Varumärke Mivv
Tillverkarens SKU 1101532
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard