Polo Ixon PO1 Apritvl 24

Polo Ixon PO1 Apritvl 24

Börjar på: 734,56 kr

625,73 kr

-15%
Förbättra din körstil med Polo Ixon PO1 Apritvl 24, designad av det välkända varumärket Ixon för motorcykelentusiaster.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 734,56 kr

625,73 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Polo Ixon PO1 Apritvl 24

Ixon PO1 Apritvl 24 polotröjan är ett måste för alla motorcykelentusiaster som söker stil, komfort och prestanda. Polotröjan är designad av Ixon, ett varumärke som har specialiserat sig på motorcykelutrustning i många år, och kombinerar kvalitet och tekniska egenskaper för att uppfylla kraven från motorcykelsportare.

Polotröjan Ixon PO1 Apritvl 24 har en elegant, modern design med subtila detaljer som påminner om motorcykelvärlden. Den är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort samtidigt som den är slitstark och hållbar. Den smala passformen framhäver din silhuett samtidigt som den ger dig stor rörelsefrihet.

Denna polotröja är speciellt utformad för motorcykelentusiaster och har tekniska egenskaper som gör den till en verklig tillgång på banan. Det andningsbara tyget transporterar effektivt bort fukt och svett, så att du håller dig torr och bekväm när du kör. Dessutom skyddar anti-UV-tekniken dig mot solens skadliga strålar, vilket gör den idealisk för soliga dagar.

Men det är inte allt: Polo Ixon PO1 Apritvl 24 är också utrustad med integrerade axel- och armbågsskydd för maximal säkerhet i händelse av ett fall. Tack vare dessa förstärkningar kan du cykla med självförtroende och utan att kompromissa med stilen.

Oavsett om du är en erfaren motorcyklist eller en nybörjare är Ixon PO1 Apritvl 24 polotröjan ett måste för alla dina motorcykelutflykter. Dess komfort, tekniska egenskaper och stil gör den till ett mångsidigt plagg som passar för alla tillfällen. Oavsett om du kör runt i stan eller ute på banan kommer den här polon att vara din bästa allierade.

Så vänta inte längre, unna dig Ixon PO1 Apritvl 24 polo och gör ett stänk på din cykel. Den finns i en rad olika storlekar och färger och kommer säkert att tillfredsställa tous alla smaker och kroppstyper. Lägg till den i din samling av motorcykelutrustning och gör varje åktur till en unik och bekväm upplevelse.

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 108101010-2001
Färg VIT
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1