Polo Ixon PO1 Aprilia 24

Polo Ixon PO1 Aprilia 24

Börjar på: 856,99 kr

726,24 kr

-15%
Polo Ixon PO1 Aprilia 24, det självklara valet för motorcykelentusiaster som söker komfort och stil.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,99 kr

726,24 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Polo Ixon PO1 Aprilia 24

Ixon PO1 Aprilia 24 polotröja är det perfekta valet för tous motorcykelentusiaster som letar efter bekväma, snygga kläder för sina utflykter på vägen. Polotröjan ingår i Ixon-kollektionen, som är känd för sina högkvalitativa kläder för bikers.

Polotröjan är tillverkad av högkvalitativa material och är både léger och slitstark och ger optimal rörelsefrihet samtidigt som den skyddar kroppen mot yttre element som vind och sol. Den smala passformen och den noggranna bearbetningen gör den både snygg och praktisk för motorcyklister.

Designen på denna polotröja är inspirerad av det berömda motorcykelmärket Aprilia, med dess distinkta logotyp broderad på bröstet och dess emblematiska färger. Denna polotröja förkroppsligar perfektesprit av motorcykling, med sin kombination av stil och funktionalitet.

Oavsett om du är en erfaren motorcyklist eller en nybörjare är Ixon PO1 Aprilia 24 Polo ett mångsidigt val för alla dina motorcykelutflykter. Oavsett om du cruisar runt i stan eller tar dig ut på de kurviga vägarna kommer denna polotröja att hålla dig bekväm samtidigt som den ger dig en modern, sportig look look.

Förutom sin kvalitet och design är den här polon också lättskött. Den kan maskintvättas utan risk för skador och torkar snabbt, vilket gör den till ett praktiskt val för cyklister som ofta är på resande fot.

Kort sagt, Polo Ixon PO1 Aprilia 24 är ett måste för tous motorcykelfans som vill kombinera komfort, stil och funktionalitet. Så vänta inte längre, lägg till den i din garderob nu och gör dig redo att köra med stil!

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 108101009-1144
Färg SVART/FLUORESCERANDE RÖD
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1