Monteringssats Barkbusters VPS MX (x2)

Monteringssats Barkbusters VPS MX (x2)
245,34 kr
Tämj den mest extrema terrängen med Barkbusters VPS MX monteringssats, designad för motorcykelentusiaster av det ikoniska varumärket Barkbusters.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 3 eller 5 dagar

Beskrivning

Monteringssats Barkbusters VPS MX (x2)

Monteringssatsen Barkbusters VPS MX är ett oumbärligt tillbehör för alla motorcykelentusiaster. Denna sats har utformats av det berömda varumärket Barkbusters, specialister på tillverkning av kvalitetsutrustning för tvåhjulingar, och garanterar det ultimata skyddet för dina motorcykelutflykter.

Oavsett om du är en erfaren förare eller nybörjare, kommer denna monteringssats att göra det möjligt för dig att köra i fullständig säkerhet och njuta av din passion till fullo. Tack vare de avancerade tekniska egenskaperna ger den utmärkt motståndskraft mot stötar och vibrationer, vilket garanterar optimalt skydd för dina händer och dina broms- och kopplingsspakar.

Monteringssatsen Barkbusters VPS MX är speciellt utformad för motorcyklar och är perfekt kompatibel med ett stort antal modeller. Du kan enkelt anpassa den till din motorcykel för problemfri installation rapide.

En av de största fördelarna med denna sats är VPS (Variable Protection System) som utvecklats av Barkbusters. Det gör att du kan skräddarsy ditt skydd genom att välja bland de olika plasttyper som finns tillgängliga. Det innebär att du kan anpassa skyddet så att det passar din körstil och dina körförhållanden.

Förutom att erbjuda ett kvalitetsskydd är denna monteringssats Barkbusters VPS MX också estetiskt tilltalande. Den eleganta, moderna designen passar perfekt in i din motorcykels utseende, utan att kompromissa med dess sportiga utseende.

Oavsett om du kör motocross eller landsväg kommer denna monteringssats att vara din allierade på alla dina motorcykelutflykter. Dess robusthet och tillförlitlighet gör den till ett oumbärligt tillbehör för alla tvåhjulsentusiaster. Så vänta inte längre, utrusta din motorcykel med Barkbusters VPS MX monteringssats och kör med fullständig sinnesfrid!

Mer information

Varumärke Barkbusters
Tillverkarens SKU 1060826
Färg silver
Färg Silver
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 2