Borrguide för styrstång LSL [Storlek 22,2 mm]

Borrguide för styrstång LSL [Storlek 22,2 mm]
431,55 kr
Anpassa ditt styre med styrets borrguide LSL, det perfekta verktyget för motorcykelentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 3 eller 5 dagar

Beskrivning

Borrguide för styrstång LSL

LSL borrguide för styrstång är ett oumbärligt verktyg för alla motorcykelentusiaster som vill anpassa sin styrstång. Borrguiden tillverkas av det kända tyska varumärket LSL och är avsedd för motorcyklar av alla märken och modeller.

Processen att anpassa en motorcykel kan verka skrämmande, särskilt när det gäller att modifiera styret. Men med LSL borrguide för styret kan du vara säker på att få en exakt och professionell modifiering. Med den här guiden kan du skapa perfekt anpassade och välplacerade hål för alla tillbehör som du vill montera på styret.

Oavsett om du vill lägga till speglar, blinkers eller telefonfästen kommer LSL borrguide för styret att göra det möjligt för dig att göra rena, säkra installationer på nolltid. Du behöver inte oroa dig för att borra hål som är för stora eller felaktigt placerade, vilket kan äventyra stabiliteten på din motorcykel.

Borrguiden är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och är både hållbar och korrosionsbeständig. Den har också exakta mätmarkeringar som vägleder dig genom borrningsprocessen. Tack vare den ergonomiska designen är den dessutom lätt att använda och gör att du kan utföra modifieringar med precision och lätthet.

Oavsett om du är en erfaren mekaniker eller en nybörjare inom motorcykelanpassning är LSL borrguide för styret ett viktigt verktyg att ha i verktygslådan. Den gör att du kan förvandla din motorcykel till ett unikt och personligt verk avart.

Och det är inte allt, borrguiden för styret LSL är också mycket praktisk för professionella mekaniker. När man arbetar på olika motorcyklar kan det vara svårt att veta var man ska borra för att montera tillbehör utan att skada styret. Med den här guiden kan du enkelt utföra exakta installationer av hög kvalitet, vilket sparar tid och gör dina kunder nöjda.

Kort sagt, LSL borrguide för styrstång är ett oumbärligt verktyg för alla motorcykelentusiaster som vill anpassa sina styrstänger med precision och enkelhet. Dess byggkvalitet, användarvänlighet och mångsidighet gör den till ett perfekt val för alla motorcykelentusiaster, oavsett om de är nybörjare eller experter.

Vänta inte längre och lägg vantarna på LSL borrguide för styrstång för att ge din motorcykel en unik touch och göra professionella installationer till en barnlek. Ge din kreativitet fria tyglar och njut av en personlig åktur med LSL styrpiercingguide.

Mer information

Varumärke LSL
Tillverkarens SKU 1056224
Färg svart
Färg Svart
Storlek 22,2 mm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1