T-shirt Ixon TTL Aprilia 24

T-shirt Ixon TTL Aprilia 24

Börjar på: 428,50 kr

374,75 kr

-13%
Ixon TTL Aprilia 24 T-shirt: den perfekta blandningen av stil och prestanda för motorcykelentusiaster. Finns tillgänglig nu!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,50 kr

374,75 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Ixon TTL Aprilia 24

T-shirten Ixon TTL Aprilia 24 är ett måste för alla motorcykelentusiaster. Tillverkad av det kända varumärket Ixon, kombinerar denna T-shirt komfort och stil för den ultimata körupplevelsen.

T-shirten är särskilt utformad för motorcykelentusiaster och har Ixon:s banbrytande teknik. Den är tillverkad av högkvalitativa material för att ge dig en oöverträffad känsla av komfort under dina motorcykelresor.

Designen på Ixon TTL Aprilia 24 T-shirt är både modern och snygg. De klara färgerna och märkets logotyp som är tryckt på framsidan ger en touch av dynamik och personlighet till din outfit. Oavsett om du tar en promenad på stan eller deltar i ett lopp kommer den här T-shirten att få dig att sticka ut från mängden.

Förutom att vara snygg är den här T-shirten också funktionell. Den smala passformen och de förstärkta sömmarna ger dig optimal rörelsefrihet samtidigt som den sitter bra under cyklingen. Dessutom håller det ventilerande tyget din hud sval och torr, även under de varmaste dagarna.

Oavsett om du är en erfaren motorcykelentusiast eller en passionerad nybörjare är Ixon TTL Aprilia 24 T-shirt ett perfekt val för att komplettera din motorcykeloutfit. Så vänta inte längre och lägg till den i din garderob nu för en ännu bekvämare och snyggare körupplevelse.

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 104102032-1001
Färg SVART
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1