T-shirt Ixon TS1 Dual TL 24

T-shirt Ixon TS1 Dual TL 24

Börjar på: 428,50 kr

374,75 kr

-13%
Släpp loss din biker esprit med Ixon TS1 Dual TL 24 T-shirt, den ultimata stilen för motorcykelentusiaster.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,50 kr

374,75 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Ixon TS1 Dual TL 24

Ixon TS1 Dual TL 24 T-shirt är det perfekta valet för passionerade motorcykelentusiaster. Denna T-shirt är designad av det kända varumärket Ixon och kombinerar stil, komfort och prestanda för en oöverträffad körupplevelse.

T-shirten är tillverkad av högkvalitativa material och är både léger och slitstark, vilket ger total rörelsefrihet på vägen. Med sin eleganta, moderna design är den perfekt för män och kvinnor som vill visa sin passion för motorcykling med stil.

Ixon TS1 Dual TL 24 T-shirt har också Dual TL-teknik för optimal reglering av kroppstemperaturen. Så att du kan hålla dig sval och torr även under de varmaste eller mest intensiva dagarna på motorcykeln.

Den här t-shirten är perfekt för sportaktiviteter, men passar också utmärkt för en tur på stan eller en utflykt med vännerna. Den är lätt att matcha med byxor eller shorts och den smala passformen framhäver din silhuett.

Så oavsett om du är en erfaren förare eller bara en motorcykelentusiast är Ixon TS1 Dual TL 24 T-shirt ett måste i din garderob. Beställ den nu och lägg till en touch av stil och prestanda till dina äventyr på vägen.

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 104101118-1027
Färg SVART/VIT/RÖD
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1