T-shirt Ixon TT1 Zarco 24

T-shirt Ixon TT1 Zarco 24

Börjar på: 422,65 kr

369,64 kr

-13%
Klä dig med stil med Ixon TT1 Zarco 24 T-shirt, ett måste för alla motorcykelentusiaster. Designad av Ixon, ett välkänt varumärke.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 422,65 kr

369,64 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Ixon TT1 Zarco 24

T-shirten Ixon TT1 Zarco 24 är ett måste för alla motorcykelfans. Den här T-shirten är designad av det kända varumärket Ixon och är både bekväm och snygg. Med sin snygga design och livfulla färger är den det perfekta sättet att visa din passion för motorcykling.

Denna T-shirt är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort för långa motorcykelturer. Den smala passformen omsluter din kropp som en andra hud. Dessutom håller det andningsbara tyget dig torr och sval även under de varmaste dagarna.

Ixon TT1 Zarco 24 T-shirt är också en hyllning till den berömda MotoGP-föraren Johann Zarco. Hans nummer, 24, visas stolt på framsidan av T-shirten, vilket ger en touch av karaktär och personlighet. Oavsett om du är ett Zarco-fan eller bara en motorcykelentusiast är den här T-shirten ett måste i din garderob.

Oavsett om du kör på banan eller kopplar av efter en dag på motorcykeln kommer den här t-shirten att vara ditt favoritplagg. Den mångsidiga designen gör den perfekt för alla tillfällen. Bär den med jeans för en avslappnad look eller med motorcykelbyxor för en sportigare look.

Kort sagt är Ixon TT1 Zarco 24 T-shirt det perfekta valet för alla motorcykelentusiaster. Med sin komfort, stil och hyllning till den store Johann Zarco är den ett måste för tous tvåhjuliga fans. Lägg till den i din kollektion nu och visa din passion för motorcykling med stolthet.

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 104101116-7017
Färg RÖD/VIT
Färg Röd
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1