T-shirt Ixon TS2 Taka 24

T-shirt Ixon TS2 Taka 24

Börjar på: 428,50 kr

374,75 kr

-13%
Ixon TS2 Taka 24 T-shirt är det perfekta valet för cyklister med en passion för prestanda och stil. Designad av Ixon.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,50 kr

374,75 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Ixon TS2 Taka 24

Ixon TS2 Taka 24 T-shirt är det perfekta valet för tous motorcykelentusiaster. T-shirten är designad av det välkända varumärket Ixon och är en perfekt blandning av stil, komfort och funktionalitet.

T-shirten är tillverkad av högkvalitativa material och känns mjuk och lätt mot huden samtidigt som den är slitstark och tålig. Den smala passformen och de korta ärmarna gör den till ett perfekt val för varma dagar på vägarna.

Den unika designen på Ixon TS2 Taka 24 T-shirt är inspirerad av motorcykelvärlden, med ett djärvt och iögonfallande mönster på framsidan. Oavsett om du kör runt i stan eller på slingrande landsvägar kommer den här T-shirten garanterat att få dig att bli uppmärksammad.

Förutom att den är snygg är den här T-shirten också praktisk för bikers. Det reflekterande trycket på ryggen och axlarna ger ökad synlighet på vägen och förbättrar din säkerhet. Dessutom håller det andningsbara tyget dig sval även under de mest intensiva turerna.

Oavsett om du är en erfaren motorcyklist eller en nybörjare är Ixon TS2 Taka 24 T-shirt ett måste i din motorcykelgarderob. Så vänta inte längre och lägg till den här T-shirten i din samling idag!

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 104101113-2001
Färg VIT
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1