T-shirt Ixon TS1 Espa 24

T-shirt Ixon TS1 Espa 24

Börjar på: 428,50 kr

374,75 kr

-13%
Visa upp din passion för motorcykling med stil med denna Ixon TS1 Espa 24 T-shirt. Varumärke Ixon, högsta kvalitet. Beställ din nu!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,50 kr

374,75 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Ixon TS1 Espa 24

Ixon TS1 Espa 24 T-shirt är ett måste för tous motorcykelentusiaster. Denna T-shirt är designad av det kända varumärket Ixon och kombinerar stil och komfort för att skapa en högkvalitativ produkt.

T-shirten har stolt den ikoniskaIxon-logotypen, en symbol för prestanda och innovation i motorcykelvärlden. Den är tillverkad av material av högsta kvalitet och känns mjuk mot huden samtidigt som den är tuff och slitstark.

Den här T-shirten är perfekt för motorcykelentusiaster som vill visa upp sin passion med stil. Oavsett om du är på väg eller i stan kommer den här T-shirten att gå överallt med sin snygga, moderna design.

Dessutom är Ixon TS1 Espa 24 T-shirt perfekt för varma dagar, tack vare det andningsbara tyget som håller dig sval och torr. Oavsett om du rider eller sportar kommer den här T-shirten att hålla dig bekväm.

Lägg till en touch av stil i din garderob med Ixon TS1 Espa 24 T-shirt. Den är perfekt för passionerade bikers och är också ett utmärkt val som present till en vän eller släkting som delar samma passion för motorcykling.

Vänta inte längre och skaffa Ixon TS1 Espa 24 T-shirt för en trendig look och en makalös komfort under dina motorcykelturer. Ett måste-ha-val för tous motorcykelentusiaster!

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 104101112-1001
Färg SVART
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1