T-shirt Ixon TT1 Oliv 24

T-shirt Ixon TT1 Oliv 24

Börjar på: 428,50 kr

374,75 kr

-13%
Kör med stil med Ixon TT1 Oliv 24 T-shirt, ett måste för motorcykelfans från Ixon.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,50 kr

374,75 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Ixon TT1 Oliv 24

T-shirten Ixon TT1 Oliv 24 är ett måste för alla motorcykelentusiaster tous. Denna T-shirt är designad av det kända varumärket Ixon och kombinerar stil och komfort på ett perfekt sätt för att följa med dig på alla dina tvåhjuliga äventyr.

T-shirten är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och slitstark för maximal hållbarhet. Dess unika, moderna design, med Ixon logotypen präglad på framsidan, kommer att göra dig till en sann ambassadör för varumärket.

Oavsett om du är en erfaren förare eller en motorcykelentusiast är den här T-shirten lämplig för alla typer av körning och ger dig en känsla av lätthet och frihet när du är ute och kör. Den olivfärgade färgen ger en extra touch av stil och passar perfekt till tous alla outfits.

Förutom att vara ett trendigt plagg är Ixon TT1 Oliv 24 T-shirt också mycket praktisk. De fina sömmarna och den smala passformen ger stor rörelsefrihet, så att du kan känna dig bekväm i alla situationer.

Oavsett om du är ute med vänner eller tävlar på dagen kommer den här T-shirten att vara din bästa allierade. Så tveka inte att lägga till den i din biker-garderob för en unik look och optimal komfort.

Lita på varumärket Ixon, som är känt över hela världen för sina kvalitetsprodukter och sin passion för motorsport. Beställ din Ixon TT1 Oliv 24 T-shirt nu och ge dig ut på ditt äventyr med fullt självförtroende.

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 104101111-1001
Färg SVART
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1