T-shirt Ixon TS2 Brad 24

T-shirt Ixon TS2 Brad 24

Börjar på: 428,50 kr

374,75 kr

-13%
Tämj den öppna vägen med stil med Ixon TS2 Brad 24 T-shirt, ett måste för tous motorcykelentusiaster.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,50 kr

374,75 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Ixon TS2 Brad 24

Ixon TS2 Brad 24 T-shirt är det perfekta valet för motorcykelentusiaster som letar efter något som är både bekvämt och snyggt. Med sin unika design och sitt välkända varumärke är denna T-shirt ett måste för tous fartentusiaster.

Ixon TS2 Brad 24 T-shirt är designad av det berömda varumärket Ixon, känt för sina högkvalitativa produkter för bikers. Som en sann symbol för varumärket kombinerar denna T-shirt perfekt stil och funktionalitet för att möta behoven hos de mest krävande cyklisterna.

T-shirten är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort och hållbarhet, vilket gör den till det perfekta valet för långa motorcykelturer. Dessutom kommer den slimmade passformen att framhäva din figur och ge dig en trendig och modern look look.

T-shirten Ixon TS2 Brad 24 är också utsmyckad med detaljer som är specifika för motorcykelvärlden, t.ex. nummer 24, som en referens till den berömda MotoGP-föraren Brad Binder. Detta gör den till en unik och exklusiv produkt för tous motorcykel- och racingfans.

Oavsett om du är en erfaren biker eller helt enkelt en motorcykelentusiast är Ixon TS2 Brad 24 T-shirt ett viktigt val för att lägga till en touch av stil till din outfit och visa din passion för hastighet. Så vänta inte längre och skaffa denna exceptionella T-shirt nu för att komplettera din biker-garderob.

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 104101109-2001
Färg VIT
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1