T-shirt Ixon TS1 Brad 24

T-shirt Ixon TS1 Brad 24

Börjar på: 428,50 kr

374,75 kr

-13%
Släpp loss din biker esprit med Ixon TS1 Brad 24 T-shirt, designad av det berömda varumärket Ixon för motorcykelentusiaster.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,50 kr

374,75 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Ixon TS1 Brad 24

Ixon TS1 Brad 24 T-shirt är ett ikoniskt plagg för tous motorcykelentusiaster. T-shirten är designad av det franska varumärket Ixon och kombinerar komfort och stil för perfekt passform under dina motorcykelturer.

Med sin unika design är Ixon TS1 Brad 24 T-shirt en hyllning till den berömda motorcykelföraren Brad 24. Den smala passformen och kvalitetsfinishen gör den till ett måste för tous motorcykelsportfans.

Denna T-shirt är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort och hållbarhet. Oavsett om du kör på vägen eller på banan kommer den här T-shirten att vara din allierade under alla förhållanden.

Ixon TS1 Brad 24 T-shirt är också ett utmärkt sätt att visa din passion för motorcykling. Med Ixon -logotypen och Brads nummer 24 kommer du att vara stolt över att bära färgerna från din favoritsport.

Oavsett om du är en professionell förare eller en motorcykelentusiast är den här T-shirten ett måste i din garderob. Dess tidlösa stil och komfort gör den till ett perfekt val för alla tillfällen.

Så vänta inte längre, lägg till Ixon TS1 Brad 24 T-shirt i din kollektion och lev ut din passion för motorcykling med stil och elegans. Den här T-shirten finns i flera storlekar och anpassar sig till alla kroppsformer för en perfekt passform look.

Med Ixon TS1 Brad 24 T-shirt kan du visa din kärlek till motorcykling och stolt visa upp din stil på vägen eller på banan. Beställ den nu och bli en del av gemenskapen av Ixon fans.

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 104101108-1001
Färg SVART
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1