T-shirt Ixon TS1 VDS 24

T-shirt Ixon TS1 VDS 24

Börjar på: 724,53 kr

617,18 kr

-15%
Visa upp din passion för motorcykelåkning med stil med denna Ixon TS1 VDS 24 T-shirt, designad av det ledande varumärket Ixon.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 724,53 kr

617,18 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Ixon TS1 VDS 24

Ixon TS1 VDS 24 T-shirt är det perfekta valet för motorcykelentusiaster som letar efter något som är både bekvämt och snyggt. T-shirten är designad av det kända varumärket Ixon, som specialiserar sig på utrustning för motorcyklister, och är en perfekt blandning av stil och funktionalitet.

Med sin moderna, dynamiska design kommer den här T-shirten garanterat att väcka uppseende på motorcykelbanan. Den är tillverkad av högkvalitativa material och ger optimal komfort även under långa motorcykelturer. Logotypen Ixon tryckt på bröstet ger en touch av klass och visar din passion för varumärket.

Men det är inte allt: Ixon TS1 VDS 24 T-shirt är också utrustad med VDS-teknik (Ventilation Dynamic System). Tack vare meshpaneler på sidorna erbjuder denna T-shirt optimal ventilation för att hålla dig sval och torr även under de varmaste dagarna.

Oavsett om du är en professionell förare eller en passionerad amatör är den här T-shirten ett måste för tous motorcykelfans. Den finns i en mängd olika storlekar för att passa alla kroppsformer. Så vänta inte längre och lägg till den här Ixon TS1 VDS 24 T-shirten i din samling av motorcykelkläder nu!

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 104101105-7013
Färg BORDEAUX/NOIR
Färg Röd
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1