T-shirt Ixon TS1 Dual AA 24

T-shirt Ixon TS1 Dual AA 24

Börjar på: 428,50 kr

374,75 kr

-13%
Maximera din stil med Ixon TS1 T-shirt, den perfekta blandningen av komfort och prestanda för motorcykelentusiaster.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,50 kr

374,75 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Ixon TS1 Dual AA 24

T-shirten Ixon TS1 Dual AA 24 är det perfekta valet för tous motorcykelentusiaster. Designad av det kända varumärket Ixon kombinerar denna T-shirt stil och komfort för fartälskare.

T-shirten är tillverkad av högkvalitativa material och är både léger och slitstark, vilket ger en behaglig känsla på huden samtidigt som den är hållbar. Den snygga, moderna designen är perfekt för att visa upp din passion för motorcykling, oavsett om du är på väg eller ute med vänner.

T-shirten Ixon TS1 Dual AA 24 har också Dual AA-teknik som ger extra skydd vid fall eller olyckor. Så du kan köra med tillförsikt, eftersom du vet att du är skyddad av denna innovativa teknik.

Den här T-shirten är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en motorcykeltur, en dag på banan eller bara för att ge en stilfull touch till din vardagsoutfit. Den passar också perfekt för alla väderförhållanden tack vare sin andningsförmåga och vattenavvisande egenskaper.

Ixon TS1 Dual AA 24 T-shirt finns i flera olika storlekar och passar tous cyklister, både män och kvinnor, och anpassar sig till alla kroppsformer. Det är det perfekta valet för tous dig som vill kombinera stil, komfort och skydd på dina motorcykeläventyr.

Vänta inte längre och lägg till Ixon TS1 Dual AA 24 T-shirt i din garderob redan idag! Oavsett om du är en ivrig biker eller bara letar efter en kvalitets-T-shirt kommer den här produkten inte att göra dig besviken. Beställ den idag och visa din kärlek till motorcykling med stolthet!

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 104101103-1001
Färg SVART
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1