T-shirt Ixon TS2 Aprilia

T-shirt Ixon TS2 Aprilia

Börjar på: 428,50 kr

374,75 kr

-13%
Ixon TS2 Aprilia T-shirt för motorcykelentusiaster som vill kombinera stil och komfort på vägen.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,50 kr

374,75 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Ixon TS2 Aprilia

T-shirten Ixon TS2 Aprilia är ett måste för alla motorcykelentusiaster. Den här T-shirten är designad av det kända varumärket Ixon och kombinerar stil och komfort för den ultimata körupplevelsen.

Oavsett om du är en erfaren motorcyklist eller bara en spänningssökare är den här T-shirten perfekt för att representera din passion för motorcykling. Med sin dynamiska, moderna design är den idealisk för tous alla typer av motorcyklar, särskilt Aprilia-cyklar.

T-shirten är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och slitstark, vilket ger optimal komfort hela dagen. Oavsett om du bär den på dina motorcykelturer eller under dina dagliga aktiviteter, förblir den alltid bekväm och andas.

Förutom att vara exceptionellt bekväm har Ixon TS2 Aprilia T-shirt också praktiska detaljer för motorcyklister, såsom axelförstärkningar för extra skydd och en dragkedja i kragen för perfekt passform.

Den här t-shirten är det perfekta valet för tous fans av varumärket Aprilia, med logotypen tryckt på bröstet och ryggen för en extra touch av stil. Den finns också i en rad olika storlekar för att passa alla kroppsformer.

Oavsett om du letar efter en t-shirt för din nästa motorcykeltur eller bara för att lägga till en touch av stil i din garderob, kommer Ixon TS2 Aprilia t-shirt inte att göra dig besviken. Unna dig själv eller ge bort den som en present till en bikervän, den här T-shirten är ett måste för tous motorcykelentusiaster. Beställ din nu och kör med stil och komfort!

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 104101102-1001
Färg SVART
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1