T-shirt Ixon TT1 Aprilia 24

T-shirt Ixon TT1 Aprilia 24

Börjar på: 422,65 kr

369,64 kr

-13%
Ixon TT1 Aprilia 24 T-shirt är ett måste för alla motorcykelentusiaster som vill ha stil och prestanda.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 422,65 kr

369,64 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Ixon TT1 Aprilia 24

T-shirten Ixon TT1 Aprilia 24 är ett måste för alla motorcykelentusiaster. Denna T-shirt är designad av det kända varumärket Ixon och kombinerar stil och komfort för en perfekt passform på banan eller i stan.

Med sin unika design inspirerad av det berömda racingteamet Aprilia är denna T-shirt ett verkligt måste för tous motorcykelfans. Aprilia-logotypen är tryckt stort på bröstet, medan Ixon -logotypen finns på axeln, vilket visar din passion för varumärket och teamet.

Denna T-shirt är tillverkad av högkvalitativ bomull och är både mjuk och slitstark. Oavsett om du kör i hög hastighet eller bara kopplar av efter en lång dag på cykeln, kommer den här T-shirten att hålla dig bekväm.

T-shirten från Ixon TT1 Aprilia 24 är också perfekt för varma dagar tack vare det andningsbara léger -materialet. Så att du kan hålla dig sval och torr under dina sportaktiviteter.

Oavsett om du är en erfaren motorcykelförare eller bara ett fan av varumärket Aprilia, är den här T-shirten ett perfekt val för att visa ditt stöd och din passion. Så gå vidare och lägg till Ixon TT1 Aprilia 24 T-shirt till din motorcykelklädkollektion idag!

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 104101101-1001
Färg SVART
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1