Rekonditioneringssats för bakre triangel All Balls Racing Polaris

Rekonditioneringssats för bakre triangel All Balls Racing Polaris

1 776,78 kr

1 407,54 kr

-21%
Få din cykel att prestera bättre med triangle bakre All Balls Racing rekonditioneringssats för Polaris. Garanterad högsta kvalitet.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 2 eller 4 dagar

Beskrivning

Rekonditioneringssats för bakre triangel All Balls Racing Polaris

Rekonditioneringssatsen triangle rear All Balls Racing för Polaris är en högkvalitativ produkt avsedd för motorcykelentusiaster. All Balls Racing är ett välkänt varumärke inom motorsportindustrin och denna sats är ett bevis på det.

Denna rekonditioneringssats är speciellt utformad för motorcykelägare Polaris och är perfekt för mekaniska entusiaster som gillar att ta hand om sina cyklar. Den består av högkvalitativa, toppmoderna delar som garanterar maximal prestanda och förlängd livslängd för din motorcykel.

Bakaxeln triangle är en av de viktigaste delarna på din motorcykel, eftersom den förbinder ramen med bakhjulet. Det är därför viktigt att se till att den är i perfekt skick för säker körning. Det är här rekonditioneringssatsen All Balls Racing kommer in i bilden. Den innehåller allt du behöver för att byta ut slitna eller skadade komponenter på ditt triangle bakhjul, t.ex. bussningar, tätningar, lager och distanser.

En av de viktigaste fördelarna med denna sats är att den är enkel att montera. Du behöver inte vara en professionell mekaniker för att använda den här satsen. Allt du behöver är några grundläggande verktyg, några timmar av din tid och att följa de medföljande instruktionerna. Detta sparar pengar genom att du inte behöver gå till en mekaniker för ett enkelt reservdelsbyte.

Förutom att triangle rear All Balls Racing rekonditioneringssats är enkel att installera, erbjuder den också exceptionell kvalitet och hållbarhet. Delarna är tillverkade av högkvalitativa material som tål de tuffaste förhållanden. Så du kan vara säker på att din cykel kommer att vara redo för alla dina äventyr, oavsett om de är banlopp eller utomhusresor.

Kort sagt, om du är motorcykelentusiast och vill hålla din Polaris i toppskick är triangle rear reconditioning kit All Balls Racing ett måste. Med sin kvalitet, enkla installation och hållbarhet gör det att du kan njuta av din motorcykel fullt ut i full säkerhet. Så vänta inte längre och ge din Polaris det bästa med All Balls Racing.

Mer information

Varumärke All Balls Racing
Tillverkarens SKU 1039184
Färg svart/silver/guld
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard