Jacka för motorcykel Ixon Vorace

Jacka för motorcykel Ixon Vorace

Börjar på: 7 345,50 kr

5 906,98 kr

-20%
Få 10% rabatt på denna produkt med koden IXON10!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 7 345,50 kr

5 906,98 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jacka för motorcykel Ixon Vorace

Konstruktion, material och finish gör VORACE till den bästa ultra motorcykeljackan i läder för män i vårt Roadster-sortiment. Tack vare det flexibla lädret och tygzonerna med 4-vägsstretch är den behaglig och bekväm att bära. Det avtagbara värmande fodret och de många ventilationsöppningarna gör detta sportiga plagg mångsidigt, så att VORACE kan användas både sommartid och under mellansäsongen. Kort sagt, VORACE har både det obestridliga ursprunget från racing och funktionerna hos en vägjacka: den ger dig det bästa av IXON know-how! Detta plagg har en REGULÄR skärning: för alla kroppsformer, välj din vanliga storlek. REGULÄR skärning följer kroppens linjer och flyter runt den, dvs. den är inte baggy men den kramar inte heller förarens anatomi, för att ge en välbalanserad känsla av komfort. Denna skärning anpassar sig till en mängd olika kroppsformer och erbjuder fler kompromisser än en FIT-skärning.


EN SKARP OCH UNIK LOOK



VORACE går inte obemärkt förbi: en mängd tekniska detaljer ger den en knivskarp look! De bi-density injicerade skalen på axlarna påminner om dess ursprung racing, liksom panelerna på torso och rygg av mycket nötningsbeständigt syntetmaterial. Formpressade insatser på mage, armbågar och rygg ger dig strama linjer. Skumförstärkningar i biceps understryker jackans muskulösa karaktär. Kort sagt, VORACE är en roadster-motorcykeljacka för män som andas racing och stolt visar upp sitt tävlingsarv!


HÖG VENTILATIONSKAPACITET


När temperaturen stiger erbjuder VORACE utmärkt ventilation för att vara en läderjacka. När värmefodret har tagits bort och de många ventilationsdragkedjorna har öppnats kan du njuta av ett friskt luftflöde över kroppen! VORACE är utrustad med 2 stora dragkedjor på bröstet, 2 korsdragkedjor och 2 stora dragkedjor på ryggen för att möjliggöra detta luftflöde och ge dig den komfort du behöver för att klara av värmen.


KONSTRUKTIONSVAL FÖR DIN KOMFORT


Webbplatsen VORACE, som huvudsakligen är tillverkad av tjockt, smidigt nötläder, är extremt bekväm. Axelbladen och sidorna är tillverkade av flexläder för ökad rörelsefrihet. Dessutom är stora områden tillverkade av 4-vägs stretchmaterial för att ge dig oöverträffad rörelsefrihet inuti en skinnjacka: detta gäller insidan av ärmarna från axlarna till manschetterna, midjan och baksidan av kragen. Slutligen avslöjar kvaliteten på konstruktionen av insidan av VORACE också valet av material som gjorts för att förbättra förarens komfort: 3D Air Spacer Mesh och Mesh ger bättre andningsförmåga, medan stretch och taft främjar rörelsefriheten.

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 100201060-1001
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Läder