Väst med airbag för motorcykel Ixon IX

Väst med airbag för motorcykel Ixon IX

Börjar på: 4 529,68 kr

4 012,30 kr

-11%
Skydda dig själv med airbagvästen Ixon IX, designad i samarbete med MotoGP-förare för optimalt skydd och oöverträffad komfort.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 4 529,68 kr

4 012,30 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Väst med airbag för motorcykel Ixon IX

Inspirerad av forsknings- och utvecklingsarbete med märkets MotoGP-förare har IXON återuppfunnit kopplingen mellan skydd och komfort. Du kan tänja på dina gränser var som helst med en produkt som kan användas i tous miljöer: tack vare sina 3 falldetekteringslägen ärIX-AIRBAG U04 lämplig för Road, Racing och Adventure-användning.
UTSTANDARD VENTILATION
- Krockkudde utrustad med AIRFLOW CHANNEL-teknik: ett unikt, avancerat ventilationssystem som ger maximal kylning av kroppen, med luftflöde som leds in och ut tack vare 3D Mesh-kanaler längs hela ryggen och bålen på fodret inuti krockkudden.
- Tekniken har utvecklats i tävlingssammanhang, direkt med IXON MotoGP-förare: Aleix Espargaro, Brad Binder, Miguel Oliveira och Takaaki Nakagami.
- Valet av yttermaterial gynnar också ventilationen: Hard Mesh på fram- och baksidan, Mesh ultra stretch på sidorna. Som ett resultat av detta ärIX-AIRBAG U04 100% ventilerad.
KOMFORT & FLEXIBILITET
- Valet av lätta ultra material för både insidan och utsidan har resulterat i den mest léger elektroniska krockkudden på marknaden.
- Designen har utvecklats för att inte begränsa rörelsefriheten och ge en perfekt körkänsla.
- Skärningen är mycket kroppsnära: elle undviker känslan av ett skrymmande lager och gör det tvärtom möjligt att glömma bort airbagen.
- 3 falldetekteringslägen integrerade i den elektroniska boxen In&box som designats av In&motion: airbagen är lämplig för Road, Racing och Adventure-användning.
- Byte från ett läge till ett annat sker med ett klick via mobilapplikationen My In&box.
-IX-AIRBAG U04 innehåller den enda airbagtekniken som erbjuder 3 olika detekteringslägen: In&motion har utvecklat 3 algoritmer som är specifika för var och en av dessa sporter.
- Godkänd av olika nationella förbund i Europa och av FIM:IX-AIRBAG U04 kan användas i banracing, i nationella och internationella mästerskap, utom i MotoGP och JuniorG.

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 100121002-1039
Färg svart/grå
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1