Väst Ixon Bdw1 Aprilia 24

Väst Ixon Bdw1 Aprilia 24

Börjar på: 1 163,06 kr

977,09 kr

-16%
Upptäck västen Ixon Bdw1 Aprilia 24, den perfekta följeslagaren för dina motorcykeläventyr Trail. Designad av Ixon för ultimat prestanda.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 163,06 kr

977,09 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Väst Ixon Bdw1 Aprilia 24

Ixon Bdw1 Aprilia 24 västen är det perfekta valet för motorcykelentusiaster trail. Denna väst har designats av Ixon, ett varumärke som är känt för sin kvalitet och expertis inom motorcykelutrustning.

Den här västen är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder optimalt skydd för alla dina motorcykeläventyr. Oavsett om du kör i bergen eller i stan, kommer Ixon Bdw1 Aprilia 24 västen att hålla dig säker.

Tack vare den eleganta, moderna designen passar västen perfekt på alla kroppstyper. Den är också mycket bekväm att bära, så att du kan röra dig fritt utan obehag. Den låga vikten gör den dessutom praktisk och lätt att bära.

Ixon Bdw1 Aprilia 24 västen är fullpackad med innovativa funktioner för att möta behoven hos de mest krävande motorcyklisterna. Den har praktiska fickor för dina personliga tillhörigheter och ett ventilationssystem som håller dig bekväm även i varmt väder.

Som motorcykelentusiast trail vet du hur viktigt det är att ha pålitlig och slitstark utrustning. Det är därför den här västen är utformad för att vara slitstark och stå emot väder och vind. Så att du kan njuta av din passion till fullo utan att behöva oroa dig för ditt skydd.

Kort sagt, Ixon Bdw1 Aprilia 24 västen är ett måste för tous motorcykelentusiaster trail. Med sin eleganta design, byggkvalitet och praktiska funktioner kommer den att följa med dig på alla dina äventyr i fullständig säkerhet. Vänta inte längre med att unna dig den här västen och dra full nytta av din passion för motorcykling.

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 100101194-1144
Färg SVART/FLUORESCERANDE RÖD
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1