Helhjälm för motorcykel Icon airflite™ demo - mips®

Helhjälm för motorcykel Icon airflite™ demo - mips®
Börjar på: 4 609,28 kr
Använd den heltäckande motorcykelhjälmen Icon airflite™ demo - mips® för maximalt skydd och en unik look på din motorcykel.

Slut i lager

Beskrivning

Helhjälm för motorcykel Icon airflite™ demo - mips®

Icon airflite™ demo - mips® helhjälm för motorcykel är det perfekta valet för passionerade förare på alla nivåer. Hjälmen tillverkas av det välkända varumärket Icon och är utformad för att ge maximalt skydd, oöverträffad komfort och unik stil.

Säkerhet är högsta prioritet när det gäller att köra motorcykel, vilket är anledningen till att airflite™ demohjälm har mips®-teknik. Denna banbrytande teknik absorberar och minskar rotationskrafterna vid islag, vilket ger extra skydd för ditt huvud.

Förutom sin oöverträffade säkerhet har den här hjälmen också en banbrytande design. Den aggressiva, moderna designen look är inspirerad av racingvärlden och finns i en rad olika färger för att matcha din personliga stil. Du kommer garanterat att sticka ut på vägen med den här hjälmen Icon.

Demohjälmen airflite™ är bekväm och praktisk och har ett avancerat ventilationssystem som håller huvudet svalt, även under de varmaste dagarna. Inredningen i antimikrobiellt tyg är avtagbar och tvättbar, så att hjälmen är ren och fräsch varje gång du använder den.

Oavsett om du är en erfaren förare eller precis har börjat utforska motorcykelvärlden är den här hjälmen lämplig för alla erfarenhetsnivåer. Den perfekta passformen och låga vikten gör den till ett bekvämt val även för långa turer.

Kort sagt är Icon airflite™ demo - mips® heltäckande motorcykelhjälm ett måste för alla motorcykelentusiaster. Kombinera säkerhet, stil och komfort med denna högkvalitativa hjälm från Icon. Vänta inte längre, köp din hjälm idag och njut av ditt nästa motorcykeläventyr med tillförsikt!

Mer information

Varumärke Icon
Tillverkarens SKU 0101-1412
Färg svart
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen