Helhjälm för motorcykel Icon airflite™ spaceforce

Helhjälm för motorcykel Icon airflite™ spaceforce

Börjar på: 4 333,19 kr

3 706,35 kr

-14%
Sätt på dig din Icon Airflite™ Spaceforce integralhjälm och kör iväg på din motorcykel med stil och säkerhet tack vare kvaliteten på Icon.

Slut i lager

Beskrivning

Helhjälm för motorcykel Icon airflite™ spaceforce

Fullface-motorcykelhjälmen Icon Airflite™ Spaceforce är den ultimata accessoaren för motorcykelfantaster. Denna otroligt snygga hjälm är designad av det kända varumärket Icon, som är känt för sina högkvalitativa produkter och unika design. Om du är motorcykelentusiast och vill sticka ut på vägen är den här hjälmen något för dig.

Hjälmen Icon Airflite™ Spaceforce är tillverkad av de senaste materialen och ger maximalt skydd och optimal komfort. Polykarbonatskalet är lätt och slitstarkt, medan EPS-hakan med dubbel densitet ger maximal stötdämpning vid en eventuell kollision. Dessutom säkerställer det avancerade ventilationssystemet optimal luftcirkulation så att du håller dig sval och bekväm under cykelturen.

Men det som verkligen gör den här hjälmen unik är dess djärva, futuristiska design. Med sina klara färger och rymdinspirerade Spaceforce-mönster kommer den här hjälmen inte att gå obemärkt förbi på vägen. Den har också ett im- och repfritt visir för optimal sikt, samt ett dubbelt D-spänne för perfekt och säker passform.

Oavsett om du är en extremsportare eller en urban motorcyklist är hjälmen Icon Airflite™ Spaceforce det perfekta valet. Den är godkänd för både väg- och bananvändning, vilket gör den till en mångsidig hjälm för alla dina motorcykeläventyr. Dessutom finns den i en rad olika storlekar för att passa alla kroppstyper.

Så vänta inte längre, lägg vantarna på den heltäckande motorcykelhjälmen Icon Airflite™ Spaceforce och bli en av de snyggaste motorcyklisterna. Dess unika design och prestanda på toppnivå gör den till ett oumbärligt val för alla motorcykelentusiaster. Kompromissa inte med säkerhet och stil, välj Icon Airflite™ Spaceforce för din nästa motorcykelhjälm.

Mer information

Varumärke Icon
Tillverkarens SKU 0101-141
Färg blå/röd
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)