Helhjälm för motorcykel Icon aflt crosslink hv

Helhjälm för motorcykel Icon aflt crosslink hv
Börjar på: 4 249,13 kr
Tämj vägarna med stil med en helmaskig motorcykelhjälm från Icon aflt crosslink hv, det självklara valet för motorcykelentusiaster.

Slut i lager

Beskrivning

Helhjälm för motorcykel Icon aflt crosslink hv

Fullface-motorcykelhjälmen Icon aflt crosslink hv är det perfekta valet för motorcyklister med passion för fart och prestanda. Hjälmen tillverkas av det välkända varumärket Icon och ger maximalt skydd samtidigt som den är bekväm och snygg.

Hjälmen Icon aflt crosslink hv har utformats för motorcykelentusiaster och är speciellt konstruerad för optimal aerodynamik och stabilitet i höga hastigheter. Skalet i glasfiber och det effektiva ventilationssystemet garanterar stötskydd och optimal luftcirkulation för en bekväm körning, även i varmt väder.

Tack vare den innovativa designen anpassar sig hjälmen perfekt till huvudets form och ger en personlig passform för maximal komfort. Innerkuddarna av minnesskum följer ansiktets konturer och anpassar sig till varje förares morfologi, vilket ger perfekt passform och minskar yttre buller.

Förutom sin komfort och prestanda utmärker sig hjälmen Icon aflt crosslink hv också genom sin unika, djärva stil. Med sin aerodynamiska design och iögonfallande grafik är den här hjälmen en riktig juvel för motorcykelentusiaster. Oavsett om du kör på vägen eller på banan kommer du inte att gå obemärkt förbi med den här ikoniska hjälmen.

Slutligen är säkerhet en prioritet för Icon. Hjälmen aflt crosslink hv har ett dubbel-D-fästsystem för en säker och pålitlig passform. Dessutom är den godkänd enligt de strängaste säkerhetsstandarderna för optimalt skydd i händelse av kollision.

Kort sagt är den heltäckande motorcykelhjälmen Icon aflt crosslink hv ett måste för förare som kräver prestanda, komfort och stil. Med sin exceptionella byggkvalitet och unika design är denna hjälm den perfekta följeslagaren för alla dina motorcykeläventyr, oavsett om det är på vägen eller på banan. Så vänta inte längre, lägg vantarna på hjälmen Icon aflt crosslink hv och njut av den ultimata motorcykelupplevelsen.

Mer information

Varumärke Icon
Tillverkarens SKU 0101-1407
Färg svart/fluorescerande gul
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)