Helhjälm för motorcykel Icon aflt crosslink

Helhjälm för motorcykel Icon aflt crosslink
Börjar på: 4 249,13 kr
Utforska den öppna vägen med stil och säkerhet med helhjälmen Icon crosslink, som är speciellt utformad för motorcykelentusiaster.

Slut i lager

Beskrivning

Helhjälm för motorcykel Icon aflt crosslink

Den heltäckande motorcykelhjälmen Icon aflt crosslink är det perfekta valet för alla motorcykelentusiaster som vill ha både stil och säkerhet. Med det världsberömda varumärket Icon erbjuder hjälmen den perfekta kombinationen av komfort, skydd och prestanda för den kräsne motorcyklisten.

Hjälmen är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att ge optimalt skydd samtidigt som den är lätt och bekväm att bära. Ytterskalet är tillverkat av glasfiber och kolfiber, vilket ger exceptionell styrka och hållbarhet. Dessutom har hjälmen MIPS-teknik (Multi-directional Impact Protection System), som hjälper till att minska rotationskrafterna vid islag för extra skydd mot skador.

Den aerodynamiska designen hos hjälmen Icon aflt crosslink ger stabilitet i höga hastigheter och minskar tröttheten i nacken, vilket gör den till ett perfekt val för cyklister som gillar långa turer eller banracing. Den har också effektiv ventilation med justerbara luftintag fram och bak, vilket ger optimal luftcirkulation så att du håller dig sval och torr även under de varmaste dagarna.

När det gäller komfort har hjälmen ett innerfoder av allergivänligt, antiperspirant tyg, som enkelt kan tas ut och tvättas för optimal hygien. Dessutom har hakbandet ett dubbelt D-spänne för en säker och anpassad passform.

Den heltäckande motorcykelhjälmen Icon aflt crosslink har också ett klart visir med reptålig och immfri beläggning, vilket ger en klar och fri sikt vision hela tiden. Visiret är också lätt att ta bort för rengöring rapide och byte rapide vid behov.

Denna hjälm är speciellt utformad för motorcykelentusiaster, oavsett om de tävlar på banan eller cruisar längs vägen. Den moderna, aggressiva designen i kombination med avancerade säkerhetsfunktioner gör den till ett måste för alla säkerhetsmedvetna motorcyklister.

Kort sagt är den heltäckande motorcykelhjälmen Icon aflt crosslink en premiumprodukt som erbjuder den perfekta balansen mellan stil, komfort och säkerhet. Med det världsberömda varumärket Icon kan du vara säker på att du kör med den bästa hjälmen på marknaden. Så vänta inte längre, lägg vantarna på Icon aflt crosslink helmaskig motorcykelhjälm nu och kör med fullt förtroende och säkerhet!

Mer information

Varumärke Icon
Tillverkarens SKU 0101-1404
Färg blå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)