Helhjälm för motorcykel Icon aflt ursamajor gd

Helhjälm för motorcykel Icon aflt ursamajor gd
Börjar på: 4 177,09 kr
Dominera vägen med stil med den heltäckande motorcykelhjälmen Icon aflt ursamajor gd, det ultimata valet för motorcykelentusiaster.

Slut i lager

Beskrivning

Helhjälm för motorcykel Icon aflt ursamajor gd

Den heltäckande motorcykelhjälmen Icon aflt ursamajor gd är ett måste för alla motorcykelentusiaster. Den är designad av det kända varumärket Icon och kombinerar stil, komfort och säkerhet på ett perfekt sätt.

Med sitt glasfiberskal ger hjälmen maximalt skydd vid fall eller kollision. Den har också ett reptåligt och immfritt visir för optimal sikt under alla förhållanden.

Designen på den här hjälmen är hisnande. Dess ursamajor gd-mönster, som är karakteristiskt för varumärket Icon, gör den till en riktig modeaccessoar på vägen. Den finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer, och det justerbara bandet ger perfekt passform.

Tack vare den effektiva ventilationen ger hjälmen optimal luftcirkulation så att huvudet hålls svalt och torrt, även under långa cykelturer. Dessutom har den ett fästsystem rapide för enkel på- och avtagning rapide.

Denna heltäckande motorcykelhjälm är perfekt för sportcykelförare. Den är lätt och aerodynamisk så att du kan köra smidigt. Tack vare den kompakta designen är den också perfekt för pendling i staden.

Kort sagt är den heltäckande motorcykelhjälmen Icon aflt ursamajor gd ett klokt val för motorcykelentusiaster som kräver stil och säkerhet. Med den här hjälmen kan du köra med självförtroende och lägga till en touch av personlighet till din motorcykelutrustning. Köp den nu och gör ett stänk på vägen!

Mer information

Varumärke Icon
Tillverkarens SKU 0101-1393
Färg orange/brun
Färg Orange
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)