4 hästkrafter heltäckande motorcykelhjälm Icon airflite™

4 hästkrafter heltäckande motorcykelhjälm Icon airflite™
Börjar på: 4 249,13 kr
Satsa allt på stil och säkerhet med den heltäckande motorcykelhjälmen Icon Airflite™ 4 horsepower. Utformad för motorcykelentusiaster.

Slut i lager

Beskrivning

4 hästkrafter heltäckande motorcykelhjälm Icon airflite™

Icon airflite™ 4 horsepower helmask för motorcykel från Icon är det ultimata valet för tvåhjulsentusiaster som söker en hjälm med både prestanda och stil. Hjälmen är särskilt utformad för motorcykelkörning och kombinerar säkerhet, komfort och design på ett perfekt sätt.

Varumärket Icon är känt för sin högkvalitativa utrustning, och den här hjälmen är inget undantag. Den är tillverkad av förstklassiga material och ger optimalt skydd i händelse av en olycka. Det lätta och tåliga skalet i kompositfiber absorberar stötar och skyddar huvudet effektivt vid ett fall. Dessutom uppfyller hjälmen gällande säkerhetsstandarder, vilket ger dig sinnesfrid påesprit när du är ute och kör motorcykel.

Förutom sin säkerhet utmärker sig motorcykelhjälmen Icon airflite™ 4 horsepower fullface även genom sin exceptionella komfort. Tack vare sin ergonomiska design anpassar den sig perfekt till ditt huvud för optimal passform. Dessutom gör det allergivänliga och antibakteriella tyget att du känner dig fräsch och ren även under långa dagar av körning.

Men det som verkligen skiljer den här hjälmen från mängden är dess unika, djärva design. Med sina fyra hästar tryckta på skalet visar den tydligt att den hör hemma i motorcykelvärlden. Den aggressiva, moderna designen look kommer att fånga allas blickar på vägen och göra dig till en äkta icon motorcyklist.

Förutom sina tekniska egenskaper har Icon airflite™ 4 horsepower helmask för motorcykel även praktiska funktioner som förbättrar din körupplevelse. Ventilationssystemet gör att du kan reglera temperaturen inuti hjälmen, och det integrerade solskyddet skyddar dig effektivt mot solens strålar. Dessutom är den compatible med Bluetooth-kommunikation, så att du kan hålla kontakten på ett säkert sätt medan du kör.

Sammanfattningsvis är Icon airflite™ 4 horsepower fullface motorcykelhjälm ett måste för alla motorcykelentusiaster. Den kombinerar perfekt säkerhet, komfort och stil för en oöverträffad körupplevelse. Så vänta inte längre, unna dig denna exceptionella hjälm och ge dig ut på ditt äventyr med fullständig sinnesfrid!

Mer information

Varumärke Icon
Tillverkarens SKU 0101-139
Färg blå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)