Helhjälm för motorcykel Icon aflt mips jewl sv

Helhjälm för motorcykel Icon aflt mips jewl sv

Börjar på: 4 609,28 kr

3 963,88 kr

-14%
Njut av sportig körning i full säkerhet med den heltäckande motorcykelhjälmen Icon aflt mips jewl sv, motorcykelentusiasternas val.

Slut i lager

Beskrivning

Helhjälm för motorcykel Icon aflt mips jewl sv

Fullface-motorcykelhjälmen Icon aflt mips jewl sv är ett måste för alla motorcyklister som älskar fart och stil. Hjälmen tillverkas av Icon, ett varumärke som är känt för sin expertis inom motorcykling, och har utformats speciellt för att ge maximalt skydd och optimal komfort under hela körningen.

Med MIPS-teknik ger hjälmen ett extra lager skydd mot sneda islag, vilket minskar risken för huvudskador vid en olycka. Dessutom ger det lätta och slitstarka glasfiberskalet ett effektivt skydd samtidigt som det är bekvämt att bära.

Hjälmens design är både modern och djärv, med en iögonfallande jewl sv-finish. Den är också utrustad med ett avancerat ventilationssystem som ger optimal luftcirkulation så att du håller dig sval och torr under cykelturen.

Oavsett om du är en hängiven ban- eller landsvägsförare är denna helhjälm från Icon aflt mips jewl sv det perfekta tillbehöret för att komplettera din motorcykeloutfit. Den uppfyller de strängaste säkerhetsstandarderna och är godkänd för användning på väg. Dessutom finns den i en rad olika storlekar för att passa alla kroppsformer.

Kort sagt, om du letar efter en motorcykelhjälm som erbjuder prestanda, säkerhet och stil, behöver du inte leta längre än Icon aflt mips jewl sv. Så ta på dig den och ge dig ut på ditt favoritmotorcykeläventyr med stil och säkerhet.

Mer information

Varumärke Icon
Tillverkarens SKU 0101-138
Färg svart
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)