Helhjälm för motorcykel Icon aflt ultrabolt

Helhjälm för motorcykel Icon aflt ultrabolt
Börjar på: 4 249,13 kr
Upptäck den heltäckande motorcykelhjälmen Icon aflt ultrabolt, perfekt för motorcykelentusiaster som vill ha prestanda och säkerhet.

Slut i lager

Beskrivning

Helhjälm för motorcykel Icon aflt ultrabolt

Fullface-motorcykelhjälmen Icon aflt ultrabolt är en högkvalitativ produkt för motorcykelentusiaster. Denna hjälm tillverkas av det kända varumärket Icon och är speciellt utformad för dem som älskar fart och adrenalin.

Med sin unika, aggressiva design kommer den här hjälmen inte att gå obemärkt förbi på vägen. Den har ett lätt och tåligt ultra polykarbonatskal som ger optimalt skydd vid fall eller kollision. Den avancerade tekniken som används av Icon garanterar effektiv stötdämpning och lång livslängd för hjälmen.

Fullface-motorcykelhjälmen Icon aflt ultrabolt är idealisk för förare som vill kombinera stil och säkerhet. Dess aerodynamik har studerats noggrant för att minska vindmotståndet och förbättra stabiliteten vid höga hastigheter. Detta minskar också tröttheten i nacken under långa resor.

För optimal komfort är hjälmen utrustad med ett högpresterande ventilationssystem. Flera justerbara luftintag säkerställer effektiv luftcirkulation och värmeavledning, vilket är särskilt uppskattat under varma sommardagar.

Den heltäckande motorcykelhjälmen Icon aflt ultrabolt har också en insida i allergivänligt tyg som är särskilt utformat för att transportera bort fukt och hålla föraren torr och sval. Dessutom är insidan avtagbar och tvättbar för perfekt hygien.

När det gäller säkerhet uppfyller hjälmen de strängaste standarderna för huvudskydd. Den har ett hakband med dubbelt D-spänne som är känt för sin tillförlitlighet och styrka. Så du kan köra med tillförsikt, medveten om att din hjälm är säkert fastsatt.

Den heltäckande motorcykelhjälmen Icon aflt ultrabolt är perfekt för alla typer av motorcykelkörning, oavsett om det är på vägen eller på banan. Den är också idealisk för förare av extremsporter som stunt eller freestyle.

Kort sagt, den heltäckande motorcykelhjälmen Icon aflt ultrabolt är en produkt i toppklass som erbjuder den perfekta kombinationen av stil, komfort och säkerhet. Med sin kvalitet och avancerade teknik är den ett måste för alla motorcykelentusiaster. Så vänta inte längre, utrusta dig med det bästa och ge dig ut på ett äventyr i fullständig sinnesro med den heltäckande motorcykelhjälmen Icon aflt ultrabolt.

Mer information

Varumärke Icon
Tillverkarens SKU 0101-13
Färg svart
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)