Knäskydd för motorcykel Progrip 5991-102

Knäskydd för motorcykel Progrip 5991-102

790,27 kr

632,21 kr

-20%
Kör säkert med skyddade knän tack vare modellen 5991-102 från Progrip, perfekt för motorcykelentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Knäskydd för motorcykel Progrip 5991-102

Knäskydd är viktigt när du är ute på vägarna med din motorcykel. Därför har Progrip skapat modellen 5991-102, speciellt utformad för hängivna motorcyklister. Med sitt branschledande varumärke erbjuder Progrip högkvalitativt skydd för att hålla dig säker på vägen.

Detta knäskydd är speciellt utformat för motorcyklar, med en ergonomisk design och perfekt passform för optimal komfort på vägen. Det är tillverkat av slitstarka och tåliga material för maximalt skydd vid en eventuell kollision.

Förutom sin skyddande funktion har Progrip 5991-102 också en snygg, modern look som kompletterar din motorcykeloutfit perfekt. Med den distinkta Progrip -logotypen kommer du att vara stolt över att bära detta skydd på vägen.

Oavsett om du är en professionell förare eller en hängiven amatör kommer du att uppskatta kvaliteten och prestandan hos detta knäskydd. Det är utformat för att klara de tuffaste förhållandena samtidigt som det erbjuder exceptionell komfort och rörelsefrihet.

Progrip 5991-102 är också fullpackad med praktiska funktioner som justerbara fästen för en anpassad passform, samt material som andas för att hålla knäna svala och torra när du är på språng. Dessutom är detta skydd lätt och enkelt att bära, vilket gör det till ett perfekt motorcykeltillbehör för resor.

Ta inga onödiga risker på vägen, se till att du har rätt skydd för dina knän med Progrip 5991-102. Beställ det nu och upplev kvaliteten och hållbarheten hos varumärket Progrip, för säker och trygg körning.

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 001330680
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1