Skyddsmask med säkerhetsklor och magnetisk lins Progrip Magnet Advance

Skyddsmask med säkerhetsklor och magnetisk lins Progrip Magnet Advance

1 337,89 kr

1 070,26 kr

-20%
Skyddsglasögon Progrip Magnet Advance: de ultimata skyddsglasögonen för seriösa motocrossförare. Utrustade med magnetiska grepp för perfekt passform." #MotoCross
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Skyddsmask med säkerhetsklor och magnetisk lins Progrip Magnet Advance

Skyddsglasögonen Progrip Magnet Advance är speciellt framtagna för motocrossentusiaster som vill ha ett optimalt skydd för ögonen. Med sin unika design och banbrytande teknik ger dessa skyddsglasögon dig en säker körupplevelse.

Varumärket Progrip är känt för sin expertis inom extremsport, och dessa skyddsglasögon är inget undantag. De har utformats med hjälp av det senaste innovations inom ögonskydd för att garantera maximal säkerhet under dina motocrosstävlingar.

Skyddsglasögonen Progrip Magnet Advance har säkerhetsgrepp med magnetiska linser, vilket gör dem extremt enkla att använda. Du behöver inte oroa dig för att tappa linserna under en intensiv tävling, bara kläm fast dem på ramen så sitter de på plats. Dessutom är linserna utbytbara, så att du kan anpassa dem till olika ljusförhållanden.

Ramen är också utformad för optimal komfort. Den är lätt, ergonomisk och slagtålig, vilket gör den till ett perfekt val för motocrosstävlingar. Dessutom är skalmarna försedda med silikongrepp för perfekt grepp, även i svett eller vatten.

Slutligen har dessa skyddsglasögon från Progrip utformats speciellt för motocross, med särskild uppmärksamhet på detaljer. Ventilationen har optimerats för att förhindra imma under körning, och ramen är tillräckligt bred för att ge en tydlig periferi vision.

Kort sagt, Progrip Magnet Advance är ett måste för alla motocrossförare som vill ha tillförlitligt skydd och optimal komfort. Med sin banbrytande teknik och unika design hjälper de dig att köra säkert och ge ditt bästa under dina motocrosstävlingar. Så vänta inte längre, köp dina Progrip Magnet Advance skyddsglasögon nu och njut av den ultimata motocrossupplevelsen med fullt förtroende.

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 001312080
Färg röd/orange
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen