Cross motorcykel mask skärm Progrip

Cross motorcykel mask skärm Progrip

653,64 kr

490,20 kr

-25%
Skydda dig med motocrossglasögonen från Progrip. Optimalt skydd för motocrossentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Cross motorcykel mask skärm Progrip

Motocrossglasögonen Progrip är det perfekta valet för motocrossentusiaster som vill ha optimalt skydd och absolut komfort. De är designade av det kända märket Progrip och kommer att uppfylla alla dina förväntningar när det gäller prestanda och stil.

Denna skyddsglasögon Progrip är speciellt utformad för motocross och har genomtänkt in i minsta detalj för att ge maximalt skydd för ditt ansikte. Den ergonomiska formen anpassar sig perfekt till ansiktets konturer för optimalt stöd och total rörelsefrihet under dina körpass. Dessutom garanterar den lätta, slitstarka structure skydd mot stötar och stänk av grus eller damm.

Tack vare den avancerade ventilationstekniken säkerställer Progrip motorbike cross goggle optimal luftcirkulation inuti skärmen, vilket minskar imma och ger dig en tydlig vision hela tiden. Det innebär att du kan koncentrera dig helt på din körning utan att bli störd av visuella distraktioner.

Förutom sin tekniska prestanda på toppnivå är masken Progrip också en riktig stylingtillgång. Den finns i en rad olika färger och utföranden, så att du kan välja den som bäst matchar din personlighet och din motocrossutrustning. Dess futuristiska och aggressiva look kommer också att väcka uppmärksamhet på tävlingsbanan.

Kort sagt, Progrip motocrossglasögon är ett oumbärligt tillbehör för alla motocrossförare som är måna om säkerhet och komfort. Dess ergonomiska design, slitstarka structure och ventilationsteknik gör denna mask till en idealisk allierad för dina körsessioner. Vänta inte längre och unna dig det allra bästa inom motocrossglasögon på Progrip.

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 001311815
Färg grön
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen