Avmonterad motorcykel Progrip 3276CO (x7)

Avmonterad motorcykel Progrip 3276CO (x7)

330,55 kr

269,95 kr

-18%
Förbättra din körupplevelse med Tear-off motorbike Progrip 3276CO (x7), det oumbärliga tillbehöret för motorcykelentusiaster från Progrip.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Avmonterad motorcykel Progrip 3276CO (x7)

Tear-off motorcykel Progrip 3276CO (x7) är ett oumbärligt tillbehör för alla seriösa motorcyklister. Denna uppsättning med sju tear-offs tillverkas av det välkända varumärket Progrip och är utformad för att förbättra din körupplevelse på motorcykeln.

Oavsett om du är en professionell racerförare eller en motorcykelentusiast är dessa tear-offs ett måste för tävlingar eller track days. Deras huvudsakliga funktion är att skydda dina glasögon från smuts, lera och stenstänk som kan täppa till din vision och hämma din prestation. Tack vare dessa tear-offs kan du köra med fullt förtroende och säkerhet.

Varumärket Progrip är känt för sina högkvalitativa produkter och Tear-off motorcykel Progrip 3276CO (x7) är inget undantag. Dessa tear-offs är tillverkade av hållbara, slitstarka material och är konstruerade för att klara de mest extrema förhållanden. De är också lätta att montera och ta bort, så att du kan koncentrera dig på körningen snarare än på glasögonen.

Denna uppsättning med sju tear-offs är speciellt utformad för motorcyklister som ägnar sig åt extremsporter som motocross, enduro och off-road. Dessa tear-offs erbjuder maximalt skydd för dina glasögon samtidigt som vision håller klart och exakt på banan.

Förutom sin funktionalitet har tear-offs motorbike Progrip 3276CO (x7) också en attraktiv design med sin ljusorange färg och Progrip-logotyp. De är kompatibla med de flesta modeller av motorcykelglasögon, vilket gör dem mångsidiga och lämpliga för alla förare.

Kort sagt, om du är en hängiven motorcyklist som letar efter ett högkvalitativt tillbehör för att förbättra din körupplevelse, är Tear-off moto Progrip 3276CO (x7) något för dig. Låt inte smutsiga, igensatta skyddsglasögon förstöra ditt nöje, välj Progrip och kör med självförtroende med dessa professionella tear-offs.

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 001311785
Färg transparent
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 7