Motorcykel kors mask Progrip [Storlek XL]

Motorcykel kors mask Progrip [Storlek XL]

847,44 kr

635,52 kr

-25%
Upptäck motocrossglasögonen Progrip, kvalitetsutrustning för motocrossentusiaster på jakt efter det bästa.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Motorcykel kors mask Progrip

Motocrossglasögonen Progrip är det ultimata valet för passionerade motocrossförare som letar efter kvalitetsutrustning. Med sin innovativa design och banbrytande funktioner är denna skyddsglasögon utformad för att erbjuda ultimat prestanda och skydd under dina motocrosstävlingar.

Varumärket Progrip är välkänt inom motorsportvärlden för sitt engagemang för excellens och innovation. Motocrossglasögonen Progrip är inget undantag från detta rykte. De är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att tåla de tuffaste förhållandena och ge optimal komfort för användaren.

Oavsett om du är en professionell förare eller en passionerad amatör är Progrip motocrossglasögon utformade för att uppfylla alla dina behov. Hela champ från vision och den strömlinjeformade formen ger maximal synlighet på banan så att du hela tiden kan hålla ett öga på dina rivaler och hinder. Dessutom garanterar det justerbara bandet en säker och bekväm passform under de mest intensiva tävlingarna.

När du kör motocross är det viktigt att vara fokuserad och bekväm under hela tävlingen. Det är därför motocrossglasögonen Progrip har skum med tredubbel densitet och överlägsen ventilation för att säkerställa konstant luftflöde och förhindra imma. Så att du kan koncentrera dig på din prestation och uppnå dina mål utan att behöva oroa dig för din utrustning.

Som en sann motocrossentusiast vet du att varje detalj räknas. Det är därför motocrossglasögonen Progrip finns i en mängd snygga färger och mönster för att matcha din unika stil. Du kan också hitta Progrip -logotypen på remmen för att visa ditt stöd för detta legendariska varumärke.

Kort sagt, Progrip motocrossglasögon är det perfekta valet för förare som kräver prestanda och komfort. Med sin toppmoderna design, avancerade funktioner och oöverträffade byggkvalitet är det den perfekta utrustningen för alla dina motocrossbehov. Så vänta inte längre, köp motocrossglasögonen från Progrip och sätt dig på cykeln med stil och självförtroende.

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 001311775
Färg svart
Färg Svart
Storlek XL - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen