Återfyllning för motorcykel Progrip Roll 3363

Återfyllning för motorcykel Progrip Roll 3363
164,54 kr
Förbättra din vision på banan med motorcykelns avrullningsrefill Progrip Roll 3363, det oumbärliga tillbehöret för motocrossförare.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Återfyllning för motorcykel Progrip Roll 3363

Roll-off motorcykelrefill Progrip Roll 3363 är ett viktigt tillbehör för alla motocrossförare som vill hålla vision fri under sina tävlingar. Denna refill tillverkas av det välkända varumärket Progrip och är speciellt utformad för motocrosshjälmar.

Med avancerad teknik använder Roll-off motorcykelrefill Progrip Roll 3363 ett system med rullar för att avlägsna lera, damm och autres smuts från hjälmskärmen i en enda flytande rörelse. Detta gör att du kan ha fri sikt och koncentrera dig helt på banan, utan att behöva stanna för att rengöra skärmen.

Roll-off motorcykelladdare Progrip Roll 3363 är inte bara effektiv, den är också mycket enkel att installera och använda. Den passar de flesta motocrosshjälmar och kräver inga specialverktyg. Följ bara de medföljande instruktionerna så är du redo på nolltid.

Progrip Roll 3363 refill för motorcykel är särskilt utformad för motocrossracing och är byggd för att klara de mest extrema förhållanden. Det högkvalitativa materialet och den hållbara konstruktionen garanterar långvarig användning, även i de tuffaste miljöerna.

Utöver sin effektivitet och hållbarhet är Progrip Roll 3363 motorbike roll-off refill också extremt praktisk. Den är utformad för att vara lätt och kompakt, vilket gör den enkel att bära och förvara i din löparväska eller ryggsäck. Så att du alltid kan ha den till hands när du behöver den.

Roll-off motorcykelrefill Progrip Roll 3363 är också ett miljövänligt val för motocrossförare. Till skillnad från engångsprodukter är den återanvändbar och ger inget extra avfall. Det gör den till ett miljövänligt val för motorsportentusiaster.

När du köper Roll-off motorcykelrefill från Progrip Roll 3363 väljer du kvalitet och tillförlitlighet från ett varumärke som är välkänt inom motocrossvärlden. Progrip är känt för sina högpresterande produkter och sin förmåga att uppfylla behoven hos de mest krävande förarna. Med den här laddningen kommer du inte att bli besviken.

Sammanfattningsvis är Progrip Roll 3363 refill för motorcykel ett oumbärligt tillbehör för alla seriösa motocrossförare. Dess effektivitet, hållbarhet, praktiska egenskaper och respekt för miljön gör den till ett utmärkt val för att ha fri sikt under dina tävlingar. Vänta inte längre utan lägg till den till din utrustning nu!

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 001311555
Färg Svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1